עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    'קרפציו' קנטלופ עם סלרי ורוטב יוגורט-מתכון איטלקי

    2 תגובות   יום חמישי, 20/1/11, 12:54

    לפני חמישה חודשים העלתי שאלה בקהילת האוכל בקפה ונושאה היה : מבוקשים קנטלופים עבור ניסויים כתומים ומתוקים לדיון צורפו קישורים למתכונים מהמגזין האיטלקי (אוגוסט 2010) שברשותי ומתפרסם ברשת (המגזין נמכר בארץ ומומלץ) . השבוע הוחלט להכין מנה אחת מהכתבה:

    'קרפציו' קנטלופ עם סלרי ורוטב יוגורט' [קישור למתכון המקורי] . השיולב של מתיקות המלון עם רוטב היוגורט המלוח והמפולפל מעניין. המנה מרעננת ויפה להגשה.

    ''

    הקנטלופ נפרס דק (אפשרי דק יותר ממה שפרסתי) ומוגש עם רוטב יוגורט (השתמשתי ביוגורט עיזים) המתובל בגבעולי סלרי עלים פרוסים, עירית, מלח (ופלפל). המנה המכילה 5 מרכיבים היא קלה להכנה.

    'קרפציו' קנטלופ עם סלרי ורוטב יוגורט

    החומרים:

    4 גבעולי סלרי אמריקאי (עלים) + העלים (להפריד מהעלים)

    3/4 כוס יוגורט רגיל (170 גרם)

    2 כפות עירית קצוצה דק + מעט גם לקישוט

    1/2 כפית מלח גס

    מחצית הקנטלופ ,ללא גרעינים, קלוף ופרוס דק

    ההכנה:

    לפרוס דק באלכסון את גבעולי הסלרי ולשים בקערה.

    להוסיף לקערה: יוגורט, עיריתומלח ולערבב.

    לסדר את פרוסות הקנטלופ על צלחת הגשה. לשים מרוטב היוגורט במרכז.

    לקשט את המנה בעירית ועלי סלרי.

    ''
    כתיבה, צילום וטעימה: חני הראל
    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/1/11 16:38:
      תודה
        20/1/11 14:30:

      לא שמעתי, לא פגשתי. חידשת לי.

      תודה.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין