עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    חציל (על האש) בטחינה בנוסח לבנוני

    6 תגובות   יום שישי , 7/1/11, 10:51

    במסעדה הלבנונית Al Amar השוכנת במלזיה יודעים להכין חצילים על האש (בטחינה). החציל נותר במירקמו הגס והטבעי. העמדתי 3 חצילות רחבות (1.1 ק"ג סה"כ) קלות משקל ויפות (ללא גלעינים כלל) על 3 להבות במקביל . לאחר קרוב ל- 20 דקות (הפכתי את החצילים פעם אחד) החציל היה כבר מוכן.

    ''

    קולפים את החצילים הקלויים מקליפתם . קוצצים בסכין גדולה ומעבירים לקערה . (אני גם סיננתי מנוזלים עודפים במסננת דקה) .

    ''

    לקערה מוסיפים:

    80 גרם טחינה גולמית משובחת (כ- 4 כפות ) , 5 קוביות קרח , מעט מלח ומעט מיץ לימון . מערבבים וזוללים.

    ''

    הכנה,כתיבה, צילום וטעימה : חני הראל

     

    גשם: 

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (6)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        10/1/11 09:54:
      תודה יצחק
        9/1/11 22:08:
      מנסיוני יופי של דבר.
      פשוט ולעניין.
      תודה
        9/1/11 20:42:
      תודה
        9/1/11 13:12:
      מפתה לעשות בתודה
        7/1/11 16:00:
      יצא טעים במיוחד , תודה !
        7/1/11 15:18:

      שילוב מעניין. ישראלית, לבנונית , מלזית ...עם חצילים. יופי !

       

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין