עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    רוסטביף מושלם

    5 תגובות   יום שני, 27/12/10, 23:27

     

    תעזבו את כל מה שכתבתי עד היום….

     

    הרוסטביף האחרון היה שופרא

     ''

    החומרים

    1 ק"ג ויותר נתח סינטה מיושן

    פלפל שחור גרוס – הרבה

    3 כפות גדושות חרדל דיז'ון גס

    חצי כוס שמן זית

    3-5 שיני שום חצויות

    מלח גס

    ההכנה

    מפזרים פלפל שחור גרוס ומעסים לתוך בבשר

    דוחפים בעזרת סכין את שיני השום

    מורחים בחרדל דיז'ון את כל הנתח

    מורחים בשמן הזית

    מניחים לפחות ללילה או שניים במקרר לספוג טעמים

    מפזרים מלח גס על תבנית פיירקס בשוליים כך שיקרינו על הבשר

    מחממים תנור ל250 מעלות

    ומכניסים את הבשר לעשר דקות

    אם נשאר שמן בקערה שופכים על הבשר

    מקטינים את החום ל200 מעלות עוד 10 דקות

    ממשיכים עוד 20 דקות ב 150-180

    מוציאים מהתנור

     ''

    רצוי להגיש קר עם חרדל וחמוצים.

    יש לחתוך דק.

     ובצילום:

    הבשר:

    ''

     2 ההשריה

    ''

    3 האפיה

    ''

    4 המנוחה

    ''

    5 החיתוך הראשוני

    ''

    6 על הצלחת

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        1/1/11 19:16:
      בדיוק כמו שרוסטביף צריך להיות .... נראה נפלא, ששת :)
        28/12/10 08:46:
      בהחלט מעורר תיאבון.
        27/12/10 23:43:

      צטט: shimi79 2010-12-27 23:38:45

      אפשר לדעת איזה סינטה קנית ? כלומר מקצב פרטי או מותג כמו אדום אדום ?
      נראה לי שהמרכיב הכי חשוב כאן זה האיכות של הבשר..
      כמה זמן הסינטה צריכה להיות מיושנת?
      תודה לך על המתכון , זה ממש נראה מעולה !

       

      על נאג'י

      http://shaza10.wordpress.com/2010/11/16/%d7%9e%d7%a1%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%a0%d7%90%d7%92%d7%99-%d7%9e%d7%94%d7%a7%d7%a6%d7%91-%d7%9c%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94/

        27/12/10 23:41:

      צטט: shimi79 2010-12-27 23:38:45

      אפשר לדעת איזה סינטה קנית ? כלומר מקצב פרטי או מותג כמו אדום אדום ?
      נראה לי שהמרכיב הכי חשוב כאן זה האיכות של הבשר..
      כמה זמן הסינטה צריכה להיות מיושנת?
      תודה לך על המתכון , זה ממש נראה מעולה !

       

      קניתי מקצב מקצועי, נאג'י באבו גוש

      שחיטה כשרה

        27/12/10 23:38:
      אפשר לדעת איזה סינטה קנית ? כלומר מקצב פרטי או מותג כמו אדום אדום ?
      נראה לי שהמרכיב הכי חשוב כאן זה האיכות של הבשר..
      כמה זמן הסינטה צריכה להיות מיושנת?
      תודה לך על המתכון , זה ממש נראה מעולה !

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון