עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מי מכיר ?התבלין היפני טוגאראשי Shichimi togarashi

    3 תגובות   יום שישי , 24/12/10, 10:39

    אתמול רכשתי לראשונה מארז של תערובת התבלין היפנית טוגאראשי = Shichimi togarashi

    לפי הנקרא ברשת התערובת מכילה 7-8 תבלינים בתלות ביצרן . המארז שברשותי מכיל:

    פלפל אדום,אבקת קליפת תפוז קלויה,שומשום שחור קלוי,שומשום צהוב קלוי,פלפל יפני מיובש,אצות ים,ג'ינג'ר וזנגוויל.

    בהנחה שכעת אינני מתכוונת לבשל אוכל יפני , למה כן מומלץ להוסיף את התבלין (הריח טוב! ) ?

    (והאם מומלץ לבשל את התבלין או אפשרי לבזוק ממנו על אוכל כפי שהוא ?..)

    תודה חברים ושבת נפלאה .

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/12/10 11:30:
      תודה רבה חברים !
        26/12/10 21:45:
      בראמן, סתם מרק (עוף) או עם נודלס (מכל סוג). פעם שמתי בטוסט עם גבנ"צ ויצא פיצוץ אז...
        26/12/10 21:31:
      אני מוסיפה אותו לרוטב סויה או לספייסי מיונז כשאני אוכלת סושי... כמו שהוא, בלי לבשל אותו

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין