עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מבוקש מרכיב מיוחד לבצק

    4 תגובות   יום ראשון, 19/12/10, 17:12

    בסוף השבוע נחשפתי לסוג של אומנות מיוחדת עשויה גם מסוכר. (הפוסט יפורסם בשבועות הקרובים)

    לעת עתה אני מעוניינת לערוך ניסויים עם הבצק המיוחד וליצור את הבצק בעצמי .

    להכנת הבצק המיוחד נחוץ תוסף המגיע כאבקה לבנה והנקרא : Sodium carboxymethyl cellulose

    או  : Cellulose gum

    האם ידוע למי מכם הכין ניתן לרכוש או מה יכול להוות תחליף או אולי יש בבית ולא ידעתי ..

    אודות החומר כאן  וגם כאן .

    החומר מוכר גם בשם :  TYLOPUR (Tylose Powder

    או E464

     

    יתכן שניתן יהיה גם לפצח את סוד בצק ה RFM ..  קריצה

     

    בתודה מראש .

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/12/10 20:58:
      זה חשוב לא פחות . .
        20/12/10 20:40:
      הידע שלי בבצקים חני,
      מסתכם בלאכול אותם...
        19/12/10 20:02:
      מדובר על יצירות עמידות בזמן המשלבות סוכר ואינן אכילות ,אלא ליופי.כמות החומר הזה היא מזערית ביחס לחומרים האחרים. זה רעיון גם להתייעץ עם חנות מתמחה למרות אכזבה גדולה מחנות ספציפית (חוסר מקצועיות/סבלנות/ואיכות החומרים ומחיר מוגזם).
      ישנה אפשרות להגיע להרכב בצק ללא החומר הזה אבל הבצק שראיתי בסרטון ברשת נראה נוח לעבודה.
      תודה גדולה !
        19/12/10 19:39:
      אני חושבת שאפשר להשיג בחנויות מתמחות באפיה. 4chef וכאלו.
      אפשר לקנות באי ביי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400001290086&hlp=false&rvr_id=187291230982&crlp=1_263602_304652&UA=M*F?&GUID=e754a34011f0a0aad2715681ffb40188&itemid=400001290086&ff4=263602_304652

      כמו שאת רואה, מדובר בחומר שמשמש, בן השאר, בתעשיית הקרמיקה והזכוכית, ושלמרות שכרגע הוא לא לר חוקי למזון יש די הרבה ספקות לגביו, ויש אירגונים שמנסים לאסור אותו. אני לא יודעת כמה זה רציני, אבל אולי עדיף שלא לאכול את יצירות בצק הסוכר.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין