עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פאיה עם ירקות וקבנוס

    1 תגובות   יום שישי , 17/12/10, 21:45

    פאיה , נכון מכינים עם שרימפס ומולים, אבל אצלנו בבית אוכלים כשר.  והתחליף שציפי לימדה אותי כל כך טעים שאני לא מבין איך המון זמן לא הכנתי…

    חומרים
    1 כוסות אורז
    1.75 כוסות מרק עוף
    1 כוסות אפונה ירוקה
    1 גזר
    2 עגבניות
    1 פלפלים אדומים
    1 פלפלים ירוקים
    3 שיני שום
    1 בצל בינוני
    שמן זית
    פטרוזיליה
    מלח ,פלפל שחור וכורכום
     3 נקניק קבנוס

    הכנה
    להקפיץ את הפלפלים הקצוצים ואת הגזרים הפרוסים בשמן זית כל ירק בנפרד, כשמוכן מוציאים את הירקות ומטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה .מוסיפים את הקבנוס הפרוס והשום הקצוץ לטיגון קל.
    מוסיפים את האורז מערבבים ומטגנים כמה דקות.מוסיפים את מרק העוף ,האפונה ,העגבניות המגורדות, הגזרים והפלפלים . מוסיפים את המרק, מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה ל כ 30 דקות או עד שנגמרים הנוזלים {אין לערבב בזמן הבישול}.

    אני הכנסתי עם המחבטבע לתנור לחצי שעה

    לאחר שכיבינו את האש להשאיר את המכסה סגור לעוד כ 10  דקות .
    לאחר מכן לערבב ולפזר פטרוזיליה מעל.

    ובצילומים:

    1

    ''2

    ''3

    ''4

    ''5''מוסיפים את המרק ולתנור ומקבלים

    ''מגישים עם המחבת

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/12/10 18:16:
      נראה שווה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון