עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    לבשל באהבה

    13 תגובות   יום רביעי, 1/12/10, 22:15

    טעמים טובים ,השראה,אהבה וגעגוע (כן מותק קריצה) משמשים בעירבוביה בימים הללו. מי שמכיר אותי באמת יודע על קיום הים הסוער תחת החזות המאופקת . אהבה לטעמים פשוטים זמינים והכי טובים .. הכניסו אותי מוקדם הבוקר למטבח. סיר ה- 8 ליטר המתין לי כבר מהערב ממורק על הכיריים . ערמת ירקות בכיור ובשר הכתף הבקר כבר במקרר. משהו טעים יתבשל כאן עוד הבוקר .. וגם , ואיך לא ? אהבתי החדשה: בצלצלי השאלוט -חופן מהם יוכנס לתבשיל החדש שלי..

    ''

    אין לי תמונה של המרק המוכן (רק של בצלצלי השאלוט שלמעלה) .בכל רגע מזמן הבישול חשבתי לקחת את המצלמה הקטנה ולתעד אך זה היה בלתי אפשרי .. והמשכתי לבשל. אתם מוזמנים לדמיין את הטעם והריח ..ללקק את האצבעות לא פחות.

    איך הכנתי ?

    בסיר הגדול חיממתי שמן קנולה מעורב בשמן זית.

    הוספתי מספר בצלים רגילים קצוצים דק ובחשתי . הוספתי מספר בצלצלי שאלוט קלופים חצויים והמשכתי לבשל.

    כעת הוספתי מספר גזרים פרוסים /קצוצים (בערך 5-6) והמשכתי לבשל (ללא מכסה).

    הוספתי חצי קילו בשר כתף בקר חתוך ובבחישה על להבה גבוהה אטמתי את הבשר.

    הוספתי לסיר מים והבאתי לרתיחה . הסיר כוסה והתבשל כ - 75 דקות על להבה בינונית.

    בכל פעם בחשתי לתוכו כל מיני תבלינים למשל :

    עלי דפנה

    מעט כמון

    פפריקה חריפה

    פלפל שחור גרוס

    מלח אטלנטי

    צבע המרק היה נהדר .

    כשהבשר היה רך לגמרי הוספתי קוביות גדולות של תפוחי אדמה , כיסיתי ובשלתי 20 דקות נוספות.

    זהו המרק = ארוחה מוכנים .

    לקחת את המצקת הגדולה לצקת כפות מהמרק הטרי החם הזה לצלחתו . לראות את חיוכו ..וגם .. זה הכי .

    מוזיקה בבקשה:

    ''

    התקבלו כאן מספר סירטונים על 'כפות ידיים סקסיות' . קחו טעימה :

    * הסרטון הראשון

    * הסרטון השני (עודכן)

    ____________________

    האתר המצויין  luxirare  מציג בסרטון הבא כיצד מכינים בבית גבינת מוצרלה . זה לא רק החלב והתוספים העושים את הסרטון הזה למצויין : כאן.

    דרג את התוכן:

      תגובות (13)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/2/11 08:39:
      תודה רבה אילנה
        26/2/11 00:49:
      אז ככה, חיפשתי מתכון למרק בשר. בהחלט לא חסרים. המגוון עצום ואף אחד לא דיבר אל דמיוני. לפני יומיים עיינתי במגוון מתכונייך גיליתי את המרק, עצמתי את עיני ויכולתי לטעום ממנו. חיש קלי קלות חשתי אל השוק (הכרמל,יריקה ברגל ממקום מושבי) נהניתי ממש כמוך להתערסל על הבישול הוא יצא מדהים (הוספתי שורש שומר) ולפני שאני סוגרת את היום אני מבקשת להודות לך על הכישרון הענק שאת מפגינה בצניעות ועל המתכונים המשובחים.
        3/12/10 16:17:
      תודה
        3/12/10 09:10:
      נשמע מרק טעים מאד של בית. מנחם. :)
      שיהיה חג שמח
      (אולי אם נכין הרבה מרקים ונדמה חורף - הוא יגיע ? :) )
        2/12/10 13:42:

      נמצאה תמונת המרק :

      ''

        2/12/10 13:24:

      צטט: רוח האדם 2010-12-02 13:17:05

      וצלחתי שלי עדיין ריקה וממתינה...
      (4 פרסומים ביום אחד חני, זה קצת הרבה..:))

       _

      2 לא 4 . מלבד זאת אני מקבלת בתודה  "מזל טוב" גם מספר פעמים ביום ..  קריצה

        2/12/10 13:22:

      צטט: topron 2010-12-02 13:02:18

      הממממ........איך את אומרת? טעים אצלך!

       _

      הנה אמרת , תודה .

        2/12/10 13:17:
      וצלחתי שלי עדיין ריקה וממתינה...
      (4 פרסומים ביום אחד חני, זה קצת הרבה..:))
        2/12/10 13:02:
      הממממ........איך את אומרת? טעים אצלך!
        2/12/10 12:01:
      הלוואי ! תודה
        2/12/10 11:23:

      הינה . זה המרק שיביא את החורף !

        2/12/10 11:10:

      תודה  נשיקה

        2/12/10 11:09:

      נותר לדמיין את המראות והטעם :-) * * *
      תודה יקירה!

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין