עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    בונבונים לשבת 27.11.2010

    6 תגובות   יום שישי , 26/11/10, 22:37

    1. פרוסות תפוזים בסירופ [מתכון קצר]

    קחו 2 תפוזים רחצו אותם היטב וקטמו את הקצוות .כעת פרסו דק :

    ''

    צילום: חני הראל

    -

    בסיר בינוני (4 ליטר) שימו  :

    1 כוס סוכר (=200 גרם) + 600 מ"ל מים + 2 כפות קוואנטרו (ליקר תפוזים)

    לערבב עד להמסת הסוכר .להביא לרתיחה . לבשל 3 דקות.

    להוסיף את פרוסות התפוזים (ללא גלעינים) ולהביא לרתיחה.

    לבשל (ללא מכסה) כמחצית השעה או עד שפרוסות התפוזים רכות ומתקבל סירופ.

    לאחר צינון קל להעביר את התפוזים והסירופ לצינצנת .לשמור במקרר.

    * להגשה על מנות קינוח /מאפים או כקינוח .

    ''

    2. מארזי יוגורט ופרי

    המעצבת הספרדיה  Mika Kañive  עיצבה מארזי זכוכית ליוגורט ופרי :

    ''

    מקור הצילום ותמונות נוספות: http://www.behance.net/gallery/-frts-_-ygrt-/805660

    מארזי חצי יוגורט - חצי פרי פשוטים ושקופים .הלוגו של היוגורט והפרי נקרא ומובן באנגלית/ספרדית.

    3. 'אנשים מצוירים' 

    האומנית Alexa Meade משלבת אנשים לתוך עבודות הציור שלה .האנשים מולבשים בבד ונצבעים בכל חלקי גופם והופכים לחלק בלתי נפרד מיצירה שלמה .

    ''

    דוגמא :

    ''

    מקור הצילום ודוגמאות נוספות : http://randommization.com/2010/11/19/artist-converts-people-into-paintings/

    -

    4. סרטון סטופ מושן :

    קולה של לורה מרלינג ע"פ ניל יאנג :  the needle and the damage done

    -

    5. שני סוגי קיטים :התנסות בבישול מולקולרי/הכנת קוקטיילים:

    ''

    הסטודיו הקנדי Valois Branding & Design עיצב את שני מארזי התנסות הכוללים אביזרים , מתכונים ו DVD.

    6.אומנות בצלחת : מנה של השף הבלגי bart de pooter 

     

    ''

     

     אתר המסעדה וצילומים נוספים: http://www.depastorale.be/modules/motionmill/index.php?iid=183

    7. המעצב הישראלי אסף וויינבאום :

    מנורות שולחון פרי יצירתו של המעצב הישראלי בוגר שנקר [האתר שלו] מפורסמות כעת ברחבי העולם וזוכות לצל"ש.ע"י הזזת החלק העליון של המנורה ניתן לשלוט בעוצמת התאורה .

    ''

     

    מוזיקה בבקשה:

    ''

    שבת שלום .

    דרג את התוכן:

      תגובות (6)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/11/10 18:48:
      תודה יקירתי .העונג לבקר וללמוד אצלך ותמיד.
        28/11/10 17:45:
      כרגיל אצלך - מקסים :)
        28/11/10 14:54:

      צטט: rossini 2010-11-28 13:38:58

       זה לא שהנושאים האחרים לא מעניינים, אבל אני מוצא שלתפוזים שלך מגיע דיון ניפרד!

      אגב, אם אינני טועה, בשבוע שעבר הציג אהרוני משהו דומה, רק שלאחר הבישול במיי סוכר, הכניס אותם לתנור למיספר דקות.

       

      אתה צודק זה מוצלח משחשבתי ויכל להחזיק לבד (לא ידעתי בתחילה) .לא ראיתי את התוכנית של אהרוני אבל התוצאה עשויה להיות מעניינת . (האם יחס המים: סוכר אצלו היה דומה? )

      תודה !

        28/11/10 14:50:

      צטט: רוח האדם 2010-11-27 21:41:06

      את העניין הזה יעם התפוזים חני,
      לא נדמה לי שאני אנסה, אבל אם מישו יזמין אותי...:)
      ואגב.... השוקולד האהוב עלי ביותר הוא שוקולדתפוז...

       

      גדון יקירי ,תמיד סברתי שגבר מבשל (כן,גם תפוזים) זה סקסי .

      אז עזוב קצת את כעכי השומשום ולבש סינר, אני בדרך ...

      גם אני בעד שוקולד תפוז :) תודה

        28/11/10 13:38:

       זה לא שהנושאים האחרים לא מעניינים, אבל אני מוצא שלתפוזים שלך מגיע דיון ניפרד!

      אגב, אם אינני טועה, בשבוע שעבר הציג אהרוני משהו דומה, רק שלאחר הבישול במיי סוכר, הכניס אותם לתנור למיספר דקות.

        27/11/10 21:41:
      את העניין הזה יעם התפוזים חני,
      לא נדמה לי שאני אנסה, אבל אם מישו יזמין אותי...:)
      ואגב.... השוקולד האהוב עלי ביותר הוא שוקולדתפוז...

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין