עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    ROY שוקולד - בר המתוקים החדש.

    2 תגובות   יום שני, 22/11/10, 09:04

    ''

    "החיים הם כמו קופסת שוקולד" אמר פורסט גאמפ. אני לא מכירה את פורסט, אבל החיים בROY שוקולד הם בהחלט מתוקים.

    האמת, אני לא צריכה תירוצים כדי לטבוע בים של שוקולד, אבל הזמנה להשקה של בר המתוקים החדש של ROY היה סיבה נהדרת.

    הרעיון הוא פשוט - בכל אירוע, אם זה אירוע משפחתי או של מקום עבודה, אין כמו בר מתוקים לשמח את כולם. נמאס כבר מ"עוגות הבית" שמובאות למשרד, או לחילופין מקינוחי הפרווה ה"לא משהו" בלשון המעטה שמציעים אולמות שמחה. הפעם הולכים על איכות.

    במחירים שנעים בין 25 ל85 שקלים לאדם, תלוי בגודל הבר ומה הוא כולל, יועמד שולחן מפואר (שיכול להיות גם פרווה - ואשכרה לא מרגישים שאין שם חלב) שיכלול מבחר עצום של מוסים, פטיפורים, קפקייקס, מקרונים, פרלינים ועוד.

    ''

    שילובים של שוקולד לבן, שוקולד מריר, שוקולד חלב והמון דברים טובים.

    ''

    מקרונים בשלל טעמים

    ''

    מגוון קאפקייקס- כשהאהוב עלי ללא כל ספק היה מצופה המלון, בטעם ייחודי

    ''

    מוסים קטנים בשכבות, במבחר טעמים, כשמבחינתי, השליטה המוחלטת היתה של אלה עם השוקולד המריר, הטירמיסו, וגבינת הפירורים.

    ''

    אצבעות הקרנץ' המיוחדות הקרויות "גווטמאלה" ,עם הסוד המתוק (רוצים לגלות מהו? התשובה בסוף...)

    ''

    מראה בר מתוקים לדוגמא (שניות לפני התנפלות הבלוגרים...)

    כמובן שלא וויתרנו לרואי על סדנת פרלינים, שהוא מעביר בכריזמה רבה לקבוצות, למקומות עבודה, סופי שבוע במלונות ואפילו למסיבות רווקות...

    ''

    רואי והשוקולד באמצע האקשן

    ''

    והתוצאות  (ותודה לששת על תמונה זו).

    מרכיבים נוספים ששמחנו לגלות בתוך ים המתוקים הזה היו פירות יער, תפוזים, פרלינה, אגוזים, אלכוהול, קרם קרמל, ארל גריי, פסיפלורה (מוס משובח במיוחד ואפילו פרווה!), וכמובן ליקרים שונים - מקפה ועד שוקולד מריר, באופציות של פרווה או חלבי.

    ועוד כמה עובדות חשובות -

    המקום כשר, המקום נושא את תו התקן החברתי, חומרי הגלם משובחים - כמו לדוגמא שוקולד וורונה 70%, וללא כל חומרים מלאכותיים או משמרים.

    וכן, התשובה לשאלה -

    הקרנץ' בחטיפי הגוואטמלה עשוי מגרעיני תירס מלוחים וטחונים.

    אז בפעם הבאה שהבוס במשרד מתכוון לעשות "שתיה" עם "רוגלעך" מהמאפיה הסמוכה, שווה להזכיר לו שיש אופציות הרבה יותר הגיוניות, כמו ROY שוקולד..

    ותודה למיכל בר שחר על האירגון.

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/11/10 18:22:
      חבל שנתנו שקית כזו קטנה לדגימות, הכל נגמר
      הרעיון של בר מתוקים עם מבחר כזה
      אני אפתיע כמה חברים...
        22/11/10 17:37:
      אהבתי, מקסים !
      והיה תענוג לפגוש אותך שוב.