עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    סלט סלק, אשכולית אדומה,אבוקדו ונענע

    10 תגובות   יום שבת, 20/11/10, 12:44

    "את בטח מורה.." היא אומרת לי .מתקרבת מקצה החנות אוחזת בקופסאות נעליים לרב .

     "לא, אני ממש לא .." "אני מעריכה מורים.. " היא ממשיכה.  "בת כמה אני ?.."  שואלת אותי מוכרת הנעליים היחידה בחנות .  "קשה לי לומר .."  אני מתחמקת . היא השתחררה מהצבא לפני כחודשיים וחושבת ללמוד , ומתלבטת . "מה מעניין אותך ..?"

    "אני טובה בשיווק.." היא ממשיכה. מחמיאה לי על הנעליים. "וזה גם מתרחב על הרגל.. "

    יצאתי מהחנות עם נעלי בובה בצבע אדום (בתמונה) . באמת מותק של מוכרת . הנעליים גם כן.

    ''

    בבית הוכן סלט הכולל שילוב מעניין ,בואו ניתן לתמונות לדבר :

    מרכיבי הסלט ,הכמויות לפי רצונכם ,זה מה שאני שמתי הפעם :

    סלק - 6 קטנים

    1 אשכולית אדומה

    1 אבוקדו בשל ומוצק

    כחצי צרור עלי נענע (להוריד את העלים מהגבעולים)

    צרור עלים ירוקים - ניתן רק סוג אחד (רוקט)

    ''

    את הסלק יש לרחוץ (עם סבון כלים). לקטום קצוות . לעטוף כל סלק בנפרד בנייר כסף . לאפות בתנור/טוסטר אובן בחום של 200 מעלות עד שמתרכך, כשעה + -.

    להוציא מהתנור . להוציא כל סלק מנייר הכסף ולצנן. לקלוף את הקליפה (זה קל מאוד עם האצבעות).

    ''

    לחצות את הסלקים או  לחתוך לרבעים ולהניח בקערת הגשה:

    ''

    את האשכולית האדומה לקלוף. לחתוך לפלחים ולקלף כל פלח מהקליפה העדינה. לחתוך בגודל הרצוי ולהניח מעל הסלק :

    ''

    מעל להניח את האבוקדו הקלוף והפרוס דק:

    ''

    לפזר מעל עלי נענע (אפשרי עלים שלמים או לחתוך אותם גס בידיים). לפזר מעל עלים ירוקים .

    להכין רוטב משמן זית , מעט חומץ לבחירתכם/מיץ לימון או מעט יין רוזה, מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי .לפני ההגשה לצקת את הרוטב מעל הסלט. לערבב קלות ולהגיש. [יש לאכול את הסלט טרי ולא מקירור]

    ''

     צילום, הכנה, כתיבה : חני הראל

    מוזיקה בבקשה:

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        18/12/10 03:58:
      מקורי ומזמין לגמרי
        9/12/10 21:28:

      צטט: אסצ'ילי ממליצה 2010-12-09 15:12:55

      אהבתי :)
      מומלץ בפנאי.

       _____

      תודה על ההמלצה  ! שבת שלום

      תודה חברים יקרים !

        9/12/10 15:12:
      אהבתי :)
      מומלץ בפנאי.
        22/11/10 09:50:
      נראה צירוף רענן ומרתק, עם עוקץ מוסיקלי. אנסה !
      אגב, למה הנעליים הצטלמו בלעדייך?..
      *
        21/11/10 19:34:
      סטינג נהדר חני,
      הנעלים נפלאות,
      שילוב הטעמים הזה לעומת זאת...
      בזהירות בזהירות...:)
        21/11/10 14:55:
      הסלט נראה טעים מאד והמוסיקה גם :)
      בינתיים כוכב מהלב :)
        21/11/10 09:11:
      תודה !
        21/11/10 07:20:
      מעניין, מרענן, מחדש, בריא, וגם טעים!!
        20/11/10 19:53:
      תודה רבה
        20/11/10 17:38:

      משחק עם חומרים,טעמים וצבעים. ניפלא !

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין