עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    'לבשל באומבריה' :

    8 תגובות   יום חמישי, 18/11/10, 16:29

    רפאלה האיטלקיה עשתה לי תאבון לטייל ולאכול טוב.. בימים שהייתי עוזבת הכל ונוסעת לארץ המגף לאיזה שבוע... (מי בא? קריצה)

    רפאלה כתבה לי במטרה ליידע את ציבור הקוראים הישראלי בסדנאות שהיא מעבירה :

    "Let's Cook in Umbria "  .סדנאות המשלבות תרבות המקום, בישול, טיול ומעט מהשפה האיטלקית.

    רפאלה מתגוררת בעיר פרוג'ה בירת אומבריה ,תראו מה יש לה להציע בסרטון החביב הכולל הכנת פאי ירק שטוח,הכנה ידנית של פסטה ופסטה ברוטב . פשוט ולא מתחכם :

    ''

    האתר של רפאלה - כאן

    לרשימת מתכונים מהאתר לחצו : כאן  (כל מתכון יפתח כקובץ word)

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/11/10 22:18:
      באה
        20/11/10 10:13:

      צטט: רוח האדם 2010-11-19 13:16:48

      היית צריכה ללכת ל"מאסטר שף" חני,
      מלאן ססמסים הייתי שולך לך...
      וגם אם היית הולכת ל"רוקדים עם כוכבים" אגב...
      [ו... ואני בא ! :) ]

       

      "לרקוד עם כוכב " נראה מעשי יותר . השמלות כבר מוכנות !   תודה חברשלי :)

        20/11/10 10:12:

      צטט: liorony 2010-11-18 17:47:19

      מקצועי ומרשים.
      יפה ופשוט בלי דאואאין...
      התפעלתי..

       

      פשטות זה הכי , תודה .

        20/11/10 10:11:

      צטט: rossini 2010-11-18 17:27:28

      שניה, שניה. אני כבר אורז...

      אני חולמת גם את רומא זה כבר כמה ימים צוחק  ...!

        19/11/10 13:16:
      היית צריכה ללכת ל"מאסטר שף" חני,
      מלאן ססמסים הייתי שולך לך...
      וגם אם היית הולכת ל"רוקדים עם כוכבים" אגב...
      [ו... ואני בא ! :) ]
        19/11/10 13:16:
      היית צריכה ללכת ל"מאסטר שף" חני,
      מלאן ססמסים הייתי שולך לך...
      וגם אם היית הולכת ל"רוקדים עם כוכבים" אגב...
      [ו... ואני בא ! :) ]
        18/11/10 17:47:
      מקצועי ומרשים.
      יפה ופשוט בלי דאואאין...
      התפעלתי..
        18/11/10 17:27:

      שניה, שניה. אני כבר אורז...

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין