חגיגות הבוז'ולה, מצליחות לאחד מסביבן את כל העולם כאשר באותו תאריך ושעה בכל רחבי העולם, בשבוע השלישי של נובמבר, פותחים את היין ופוצחים בחגיגות עד הבוקר, חגיגות של אוכל ויין צעיר לצידו. יין הבוז'ולה הוא יין צעיר, בצבע אדום, אשר עובר תהליך מיוחד ויש לשתות אותו לא יאוחר מ3 חודשים מתאריך השקתו. למרות שמדובר ביין אדום, מגישים אותו קר, בדומה ליינות הלבנים. גם כאן בישראל, לא נשארים בצד וכמו בכל שנה, מסעדות, ברים ויקבים, מכינים חגיגות ותפריטים מיוחדים לאירוע. בפוסט זה אספר לכם על כמה מהחגיגות. את ההצעות השונות לחגיגות הבוז'ולה השנה, ריכזתי בפוסט הבא מי בא לחגוג?
|
תגובות (2)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
השאלה לאן?
אפשר גם בפרטי