עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    ארטישוק ירושלמי קונפי עם שומר ופטריות

    0 תגובות   יום ראשון, 7/11/10, 23:09

    ככל שאני נפגש יותר עם מסעדות ותוכניות אוכל המושג הזה – קונפי הול וחודר לתוך המטבח שלי לבישולים שלי. קונפי שום זה כבר מושג שולט. אני החלטתי ללכת בכיוון אחר, כי על מה כבר מדובר? בישול ארוך בשומן, זה כל העניין.

    חומרים ל 2 מנות

    5 יח' ארטישוק ירושלמי

    3 יח שומר בינוניות

    8 פטריות שמפניון קטנות

    שן שום

    רבע חבילה חמאה

    שמינית כוס שמן זית

    מלח

    הכנה

    קולפים את הארטישוק ומחלקים, מנקים את השומר ופורסים, מנקים את הפטריות,קולפים שן שום.

    ממיסים ומחממים היטב את החמאה עם השמן

    מכניסים את המרכיבים לשלש דקות על אש גבוהה ועוד שעתיים על אש נמוכה.

    התוצאה נפלאה

     ''

     ''

    ''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון