![]()
אם אתה רואה אוצרת בפתיחה של תערוכה, ניגש אליה ואומר: "היי, אני אחלה אמן, רוצה אולי להפגש ולראות תיק עבודות שלי ?" – זה שיווק ישיר.
אם אתה רואה אוצרת באיזה כנס, אתה משכנע אותה לחזור לסטודיו עם חבר שלך - זה שיווק ומכירה (אם הוא מתקשר אלייך אחרי שהוא לא מצליח להרים את התערוכה - זאת תמיכה טכנית).
--------------------------------------------------------
בתור אמן מקצוען אני עושה לא מעט דברים מלבד להסתנן לתערוכות באופן מקצועי, לתהות מהו דיוקנו של אמן מצליח וניחנתי גם בעוד אי-אלו כישרונות - אבל אלו הם כבר סיפורים (ויצירות) אחרים - אפשר לבדוק בלינקים...
(היצירה הזאת מיועדת כמובן לאוצרים ואוצרות, לרעי האמנים ולצופים/ות כאחד ללא אפליית מין, דת, לאום, גזע, העדפה פוליטית או מדיום אמנותי).
----------------------------------------- כן, אז ככה זה לעיתים בעולם האמנות (ובחיים) - יחסי פיתוי-דחייה, חיזור-סירוב, פרסום ושיווק. וכמו שאומרים בעולם האמנות - נתראה באירוע ופתיחות (וברשת....)
בבדיחה המקורית מופיעות שתי מילים שונות במקום "אמן" ו"אוצרת" - (מי שיודע שלא יגלה) ובמידה ואנו נפגשים פנים אל פנים אתם מוזמנים לנסות לנחש ולגלות מהם המילים אותן החלפתי. ....כן, עולם כמנהגו נוהג (ומעניין של מי הזכויות יוצרים על בדיחה הזאת...).
פוסטים נוספים הקשורים לנושא החשיפה הראשונה של אמן סודי בתערוכה הסודית ואיך מסבירים לעיוור אמנות קונספטואלית התערוכה הראשונה בה הצגתי
|
תגובות (4)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
כמו שהשיר אומר "אוצרים, הם לפעמים געגועים לתערוכה...."
את האמת די הרהרתי בנושא היום - יותר ויותר אני רואה פרוייקטים של "אמן-אוצר" כמו בדוגמא של הפרוייקט של קוטימן
- שממחיש יפה את היכולת למצוא חתיכות יצירת טובות, לגזור אותן ולהרכיבן מחדש בקולג' מאוד מעניין ומורכב תוך כדי שהוא עוקף את הנושא של זכויות יוצרים ומצליח להתפרנס יפה מהפרוייקט בדרכים עקיפות (הפרוייקט עצמו אינו סחיר - אבל הנגזרות שלו סחירות/שוות ערך - הופעות ופירסום מאסיבי ביותר וביקוש לפרוייקטים דומים)
:)
yeah, i'm not that happy to say that, but someone need to say that the king is naked