![]()
סוכרייה. לא משנה כמה שנים כבר עברו, כשאני חושב על סלטי משני, אני לא חושב על חומוס, או מטבוחה. אני חושב על סוכרייה. טוב, קצת רקע... ![]() היום אנחנו גדולים. גם אני וגם משני. אני כבר הספקתי להיות בצבא, ובימים אלו ממש אני גם מספיק לעשות מילואים פעילים. משני גם הספיקו לגדול ממעדנייה בראשל"צ לאימפריה לא קטנה. ברוח המילואים נחלק את האימפריה ל.. נכון, שלושה חלקים: א. המעדנייה – המעדנייה מוכרת סלטים אתניים טריים המיוצרים מדי יום. המגוון חוצה עדות – סלטי חומוס מסוגים שונים, חצילים בשלל תוספות ותחפושות ועד כבד קצוץ. המעדנייה מציעה גם מגוון של אוכל מוכן לקחת הביתה, בעיקר בגזרת המטוגנים – סיגרים, פסטלים, קובה ואפילו קרפלך. אם חסר לכם רוטב מיוחד, חלה טרייה או איזה קינוח לשבת, גם את זה תוכלו למצוא במעדנייה. גם אם לא כולם בייצור של משפחת משני, כולם באיכות גבוהה. ב. סלטים המשווקים בסופרים ברחבי הארץ, ואפילו גם בחו"ל. סלטי חומוס, חצילים ועוד... את הסלטים של משני אני מדי פעם קונה בסופר, אבל לפעמים אני נרתע מהמחיר היקר – הכמעט כפול ממחירי המתחרים (סלטי "אחלה" ו-"צבר" כדוגמא). סלט החומוס המזרחי שלהם טוב מאוד, וגם הסלסה החריפה. מי שמוכן לשלם קצת יותר, שווה לנסות. מנהל השיווק שלהם טען שבסלטים משתמשים בחומרי גלם הטובים ביותר שהם יכולים למצוא. זאת אולי הסיבה למחיר הגבוה. שוחרי הבריאות, האמהות ובעצם כל אדם נורמאלי ישמח גם לגלות כתבת תחקיר שזיכתה את כל סלטי משני במקום הראשון במדד הבריאות לצרכן. ג. לפני כמה שנים נפתחה גם בצמוד למעדנייה, מסעדת סלטי משני.המסעדה בסגנון מזרחי ומציעה ארוחה בשרית עם מגוון סלטים לפתיחה, או שניתן להסתפק גם במנת חומוס – אידיאלי לשישי בבוקר. אנחנו הוזמנו לארוחה מטעם המקום, בהמשך לסיור במעדנייה. על הסלטים אין עוררין – שמנת התלהבה מהסלט ביצים דווקא, אני הלכתי על החומוס "הארד קור", עם הגרגירים הרכים והתבלינים. תוסיפו לזה פיתות בשרניות ולא צריך הרבה יותר.
![]()
שיהיה לכם בתאבון,
רוצים לקבל עדכונים בכל פעם שיוצא פוסט חדש? |
תגובות (1)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
דווקא זכרונות טעימים :)