עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פטה כבד

    0 תגובות   יום חמישי, 23/9/10, 21:58

     

     

    לא חייבים אווז וגם במסעדות מגישים כבדי עוף.

    בהכנה הנוכחית עטפתי את התבנית בשערות קדאיף

    אותן טבלתי בשמן . גם בהכנה לא השתמשתי בחמאה,

    מסיבות כשרות, והעדפתי מעט מרגרינה וגלטין.

     

     

    חומרים לתבנית אינגליש קייק

    קילו עד קילו וחצי כבדים טריים נקיים משומן וגידים

    1 בצל גדול

    4-5 כפות ברנדי

    פלפל שחור  גרוס

    3 כפות מרגרינה

    2 כפות שמן קנולה

    כף גדושה ג'לטין

    מלח

     

    את הקדאיף שימנתי ערכת בתבנית והכנסתי לתנור חם 190 מעלות להשחמה

    על מנת שיהיה פריך בהגשה.

     

    ההכנה

    חוצים את הכבדים ומשרים בשני כפות ברנדי לחצי שעה לפחות.

    מטגנים את הבצל בשני כפות מרגרינה והשמן לשקיפות ותחילת הזהבה

    מסננים את הכבדים ומוסיפים למחבת לדקה דקה וחצי לכל צד לערך

    תוך הוספת שארית הברנדי.

    מסננים

    מעבירים במעבד מזון למחית אחידה וחלקה ללא כל גושים, משלימים טעמים

    מלח פלפל שחור או לבן

    מדללים את הג'לטין ב3 כפות מים רותחים ומערבבים לתוך המחית במעבד

    אפשר ורצוי להוסיף גם עוד כף ברנדי.

     

    מדפנים כלי מתאים כמו תבנית לאינגליש קייק בניילון נצמד מעבירים את המחית פנימה,

    מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר למחרת.

    במקרה הזה ללא ניילון אלא על הקדאיף( לא חובה) הכנסתי לתור ל8 דקות וציננתי.

    לקרר היטב ולהגיש.

    משחתי מעדן תאנים של יד מרדכי ועיטרתי בפקאן סיני

     

    ''

     

    להגיש עם ריבת בצל או תאנים או אחרת

     

    ''''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון