עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    מסעדת בראסרי -צל"ש על השרות (ביקור מס.2)

    12 תגובות   יום שלישי, 21/9/10, 10:28

    והפעם צל"ש למסעדת בראסרי ובזכות השרות, כן ירבו !

    בתום צפייה בהצגה 'מעגל הגיר הקווקזי' בתיאטרון הקאמרי (הצגת אחה"צ) שמנו פעמנו לאכול משהו. מכיון שלא 'הכיננו מראש' מקום הסעדה היה ברור שנרצה אוכל טעים ו'על בטוח' . הגענו למסעדת בראסרי. הערכה שלי שהשעה היתה 21:00+ - . המקום היה מלא לגמרי. הן בפנים והן בחוץ . היה נחמד לראות שולחן של ארבע סבתות בשכבת גיל המתקרבת ל- 80 אוכלות בהנאה. המתנו דקות ספורות. היה לי חם ורציתי לשבת הפעם בפנים.

    הנה הביקור הראשון במסעדה - כאן והפעם אין בכוונתי לכתוב חוות דעת מפורטת נוספת על המקום.

    מה אכלנו הפעם?

    את הלחם הנהדר שלהם , קחו מדגם וסליחה על איכות הצילום: שמתי לעצמי מעצור מלגמור את הלחם שעל השולחן.לחם חם עם חמאה זה בסיסי והכי -

    ''

    מנות ראשונות:

    הוא : קרפצ'יו פילה (טעמתי).

    אני : גרבדלקס בליני , הנה תמונה של המנה שלי (לא תמונה איכותית) שנאכלה בהנאה מרובה עד הביס האחרון:

    ''

    המנה המפנקת הזו  (39 ש"ח) ובשבילי ארוחה, כללה בליני גדול ועבה וחמים ורך שמעליו הרבה גרבדלקס . מעל שפע ירוקים טריים . לצד הוגשה פינכה עם שמנת חמוצה מתובלת . זה מעדן.

    למנות עיקריות הוזמנו:

    הוא: מוסר במחבת לצד סלט עגבניות ובצל סגול (טעמתי מהדג- מצויין)

    אני: מרגז על מצע עגבניות לצד מנת צ'יפס (התוספת היתה לבחירתי)

    הנקניקיה היתה נתונה על 2 שיפודים , נקניקיה דקה וגדולה בצורת ספירלה . הנקניקיה לא היתה לטעמי והיתה לי גם מלוחה. הצ'יפס היו שחומים יותר מידי מבחוץ ובפנים פחות עשויים. למרות התאורה החלשה בערב, מנת הצ'יפס לא הזכירה בטעמה את מנת הצי'פס הפריכה והנפלאה שנאכלה כאן בפעם הקודמת [כאן ] .אכלתי את העגבניות הנהדרות שהיו בצלחת (היכן קונים כאלו עגבניות אמיתיות?).

    המלצר שלנו (החמוד! ) ששמו  אלעד לפי החשבון וכל יתר המלצרים היו נהדרים. סבלנים, חייכנים, נעימים . בקשר עין רצוף ולא מעיק עם כל הסועדים שבמקום והכי :יודעים לפרט ממה מורכבת כל מנה ומה כדאי יותר לאכול דווקא היום.

    -

    המתנתי בסבלנות עם המנה שלי שכמעט לא נאכלה וכולה נותרה על הצלחת...

    הגיע המלצר שלנו ושאל על המנה שבצלחת. הסברתי לו שהמנה לא לטעמי (ואולי זה עניין של טעם) מלוח לי והצ'יפס לא טעים.ציינתי שאני זוכרת לטובה את הצ'יפס שלהם..  הוא הציע להגיש לי כל מנה אחרת במקום . שמחה על הנכונות סרבתי .יידעתי אותו שאבקש תפריט קינוחים בלבד. הוא אסף את מנת המרגז והתוספת.

    דקות ספורות אחרי הגיע (כנראה) אחראי המשמרת . שאל באדיבות על המנה שהוחזרה וציין שלא אמרתי דבר בסבב הקודם שלו בשולחננו . הסברתי לו שאז טרם טעמתי את המנה ופרטתי שוב קצרות מדוע לא נאכלה.

    הזמנו קינוח.

    הוא רצה רק אספרסו.

    הזמנתי מנת סורבה (28 ש"ח)- קיבלתי 2 כדורים קטנים מאוד אחד בטעם לימון,השני בטעם תות. אחד מהכדורים כלל גם חתיכות קרח (!) לא קטנות.

    תמה הארוחה הוזמן חשבון .

    המלצרית יידעה אותנו שזוכנו בסה"כ של 68 ש"ח עבור מנת המרגז-צ'יפס שהוחזרה.

    זו היתה הפתעה, לא ביקשנו ולא ציפינו לקבל זיכוי שהיה במקום.

    כשקמנו ללכת ,הודנו אישית לאחראי המשמרת שדיבר איתנו קודם.הוא מצידו ציין שאין שום סיבה שנשלם עבור מנה שהחזרנו.

    שזה שווה לו כלכלית לזכות את הלקוח ע"מ להרוויח לקוח מרוצה .

    כל הכבוד !

    בחוץ עוד חיפשתי את המלצר 'שלנו' ,רציתי להודות לו גם אבל הוא חמק מעיני ..

    מסעדת בראסרי , אנו עוד נשוב .. !

    דרג את התוכן:

      תגובות (11)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/9/10 12:44:

      צטט: חנן הראל 2010-09-22 08:40:54

      אני כל כך אוהב את הבארסרי. יותר מהאוכל זה האווירה הזו שכאילו אתה לרגע בפריז ולא באבן גבירול

      אח פריז, פריז ..

      אכן נעים במסעדה. בסיום הארוחה נתתי לעצמי לרגע אחד לנסות את המושב הארוך..והמפנק (לא ישבתי על כסא) . בן זוגי לארוחה ציין שוב שהיה מוכן לעבור לגור למעלה או בבניין הסמוך לבראסרי..  :)  

      תודה

        23/9/10 08:48:
      באמת כל הכבוד.
      חג שמח ושנה טובה
        23/9/10 07:19:
      חן חן על ההמלצה
        22/9/10 16:07:
      אכן שרות כנדרש...
        22/9/10 09:07:

      צטט: איבי מלכת האור 2010-09-22 08:40:02

      השירות ברשת של מתי ורותי ברודו, באמת יוצא דופן, אין דברים כאלה

      סעדנו לבינתיים רק במקום הזה,סומכת על דעתך .טוב לראות (כן ירבו!) אנשים שלוקחים ועושים את עבודתם ברצינות וכפי שצריך.זה תורם לחוויה הכוללת.

      חג שמח יקירתי .

       

        22/9/10 09:00:

      צטט: דג חרב 2010-09-22 07:40:38

      יו הייתי בטוח שאני המצאתי את השיטה הזאת.
      כל פעם שאני מתמלא מהלחם ומגלה שאני מפוצץ רק אחרי שהמנה שהזמנתי כבר הגיעה, אני משאיר אותה בצלחת וכשהמלצר שואל אותי אני אומר לו שהיא לא טעימה "כמו בפעם הקודמת" (או כמו לפני שהצפוצצתי מלחם)
      אבל אנחנו חייבים להזהר כי מנהל המשמרת כבר התחיל לחשוד ובא לברר למה לא אמרת כלום בהתחלה

      אופס, לא דייקת בפרטים ,והבדל נוסף הוא שאתה כותב בשם בדוי ומציין שהעיסוק בארכיאולוגיה (חפירות?).

      אין כאן שום שיטה. אין כאן הטעייה.כל סועד ומידותיו גם בקיבתו .

      כשאתה אוהב מאוד מנה מסויימת ומזמין אותה שוב אתה מצפה לקבל בדיוק את אותו הדבר . אפשרי לאכול רק פרוסה מהלחם המצויין ולהמשיך למנות הבאות, זה מה שאנו עשינו . המנה הוחזרה מהסיבות שצויינו ,כן טעם טעם , לא טעים לא אוכלים .

      גם מנהל המשמרת היה נחמד, לא חשדן :-) .

      חג שמח . 

        22/9/10 08:40:
      אני כל כך אוהב את הבארסרי. יותר מהאוכל זה האווירה הזו שכאילו אתה לרגע בפריז ולא באבן גבירול
        22/9/10 08:40:
      השירות ברשת של מתי ורותי ברודו, באמת יוצא דופן, אין דברים כאלה
        22/9/10 07:40:
      יו הייתי בטוח שאני המצאתי את השיטה הזאת.
      כל פעם שאני מתמלא מהלחם ומגלה שאני מפוצץ רק אחרי שהמנה שהזמנתי כבר הגיעה, אני משאיר אותה בצלחת וכשהמלצר שואל אותי אני אומר לו שהיא לא טעימה "כמו בפעם הקודמת" (או כמו לפני שהצפוצצתי מלחם)
      אבל אנחנו חייבים להזהר כי מנהל המשמרת כבר התחיל לחשוד ובא לברר למה לא אמרת כלום בהתחלה
        21/9/10 11:11:
      אכן,לא ביקרתי במקום בשעות הבוקר (רק צהריים לילה).המקום אהוב יחד עם רמת המחירים שלטעמי גבוהה .
      תודה .
        21/9/10 11:00:

      התארחתי שם מספר פעמים לקפה של בוקר. המקום אכן משדר איכות ואווירת חו"ל.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין