עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    כדורי ענבים-גבינה של סתיו :

    11 תגובות   יום ראשון, 19/9/10, 22:40

    מגזיני האוכל הבריטיים מלאים אותם. תמונות יפות של כדורים ירקרקים , חצויים ותוכם סגלגל עטוף בגלימה לבנה. גם תקריב מהתמונה אינו מרמז ממה זה עשוי . הנה דוגמא של צילום ממגזין:

    ''

    בהצצה ראשונה זה נראה מפתה, מסקרן ואולי מסובך להכנה. הערב הייתי חייבת להכין מדגם לטעימה .

    ענבים עטופים בגבינה ומצופים בפיסטוקים טחונים גס.

    הוא, עמד מהצד וחייך . "כמה שאת טובה בלשחק עם אוכל..".

    הוא רומז לי למהר ולסיים עם המשחקים.. ממתין לי .." אני במיקלחת..!".

    המתכון הזריז תורגם למוצרים ישראליים . והפעם , אבויי עם פשרות מסויימות .

    אין אצלי פשרות ככלל .לא עם הגברים שבחיי וגם לא עם חומרי הגלם, אבל בשביל הסקרנות..ובאופן חד פעמי ,זה קרה.

    מתברר שבלונדון הענבים סגולים יותר, הגבינה הצרפתית משובחת וגם הפיסטוקים ירוקים יותר אבל..ניסוי זה ניסוי ובקטנה.

    בכל מקרה ,ההפתעה מתגלה עם חציית הענבים . שילוב הצבעים יפה.הטעם נחמד ,צורת הכדור נשמרת.אפשרי לתקוע בם קיסם, בסוף הקיץ/לעת ערב הגבינה לא נמסה.

    כך נראה מדגם מהענבים שלנו :

    ''

    כדורי ענבים בגבינה

    החומרים: [לא חייבים להיצמד לכמויות]

    150 גבינה צרפתית קרמית מסוג Paysan Breton , אני שמתי גבינת שמנת ישראלית 30%

    100 גרם פיסטוקים קלופים

    כ- 16 עשר ענבים סגולים ללא חרצנים , הענבים שלי היו עם חרצנים

    -

    ההכנה:

    לדאוג לצנן היטב את הגבינה.

    לרחוץ את הענבים ולייבשם במגבת.

    לגלגל/לעטוף כל ענב בגבינה (אני עשיתי את זה בעזרת הידיים).

    להכניס את כדורי הענבים- גבינה למקרר למשך שעה (אני קיצרתי והכנסתי לדקות לפריזר).

    לפני ההגשה לגלגל את הכדורים בפיסטוקים גרוסים (או טחונים גס).

    לחצות את הענבים ולסדר על צלחת הגשה.

    ''

    מוסיקה בבקשה:

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (11)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/9/10 07:16:
      תודה, חג שמח
        22/9/10 20:58:
      מפתה מאוד...
      אשתדל להכין זאת מחר...
      חג שמח
        22/9/10 18:27:
      תודה גדולה חברים וחג שמח !
        21/9/10 17:36:
      כמה ארוטי
        21/9/10 08:09:
      איזה יופי, פשוט מהמם !
      אהבתי
        21/9/10 06:48:
      איזה יופי :)
      שיהיה חג שמח
        20/9/10 14:19:
      לא אוהבת ענבים ולא אוהבת פיסטוקים, אבל זה נראה פשוט משגע :)
        20/9/10 13:35:

      נשיקה*

        20/9/10 13:29:
      גאון מי שהמציא אותך - גאון....
      צבע מדהים!!
        20/9/10 04:35:

      זה רעיון !

      סקסי כמעט כמו הקליפ...

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין