עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אסאדו חגיגי מהשף יאיר פיינברג

    2 תגובות   יום שבת, 4/9/10, 17:19

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש

     

    את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו?

     

    1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה )

    כוס מיץ תפוזים ( הוספתי שתי קלמנטינות)

    כף דבש

    כף סילאן

    2 כפות רכז רימונים

    2 כפות ברנדי

    גרגרי כוסברה שלמים – כף

    גרגרי כוסברה טחונים – כף

    2 גזרים מרוסקים גס

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס טרי.

     

    מרפדים סיר חרס או תבנית עגולה בנייר כסף ( כמה שכבות) כך שניתן יהיה לסגור,

    לפזר זרעוני כוסברה

    מניחים את הבשר ויוצקים את חומרי המשרה, ממליחים ומפלפלים.

    סוגרים.

     

    מכניסים לתנור חם 200 מעלות

    מורידים ל 170 מעלות לארבע שעות עד שהבשר רך ושחום.

     

    בתיאבון

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      ששת היקר,
      שנה טובה ונפלאה, לך ובני משפחתך.
      הכוכב היומי הלך על פוסט אחר.
        4/9/10 17:36:
      זה נראה נהדר!!!!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון