זה המתכון החגיגי שהעניק לנו השף יאיר פיינברג בראש השנה דאשתקד הכנת צלי שייטל של יאיר פיינברג
4 שיני שום 3 בצלים, חצויים 2 גזרים 50 גרם שמן זית 600 גרם שייטל חתוך לקוביות 2 גבעולי רוזמרין , אפשר גם טימין 100 גרם יין אדום חופן פירות יבשים תערובת תבלינים למרק – (פלפל שחור, פלפל אנגלי וכוסברה יבשה טחונים ביחד ) 1 כפית ציר בקר מרוכז מים לכיסוי בלבד מלח
ההכנה:
קוצצים את הירקות ומאדים אותם בסיר רחב. מגבירים את האש ומוסיפים את הבשר והיין, מבשלים ומוסיפים את שאר המרכיבים. מבשלים למשך שעה וחצי לערך.
מגישים
![]() |
תגובות (2)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
שנה טובה ונפלאה, לך ובני משפחתך.
הכוכב היומי הלך על פוסט אחר.
עכשיו אחכה גם למתכון של ידידינו, שף מזרחי, ואז אנסה את הנתח הזה.