עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    צלי שייטל - מתכון של השף יאיר פיינברג

    2 תגובות   יום שבת, 4/9/10, 17:09

    זה המתכון החגיגי שהעניק לנו השף  יאיר פיינברג בראש השנה דאשתקד

    הכנת צלי שייטל של יאיר פיינברג

     

    4 שיני שום

    3 בצלים, חצויים

    2 גזרים

    50 גרם שמן זית

    600 גרם שייטל חתוך לקוביות

    2 גבעולי רוזמרין , אפשר גם טימין

    100 גרם יין אדום

    חופן פירות יבשים

    תערובת תבלינים למרק – (פלפל שחור, פלפל אנגלי וכוסברה יבשה טחונים ביחד )

    1 כפית ציר בקר מרוכז

    מים לכיסוי בלבד

    מלח

     

    ההכנה:

     

    קוצצים את הירקות ומאדים אותם בסיר רחב.

    מגבירים את האש ומוסיפים את הבשר והיין, מבשלים ומוסיפים את שאר המרכיבים.

    מבשלים למשך שעה וחצי לערך.

     

    מגישים

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      ששת היקר,
      שנה טובה ונפלאה, לך ובני משפחתך.
      הכוכב היומי הלך על פוסט אחר.
        4/9/10 17:34:
      נקרא מעולה! פשוט להכנה, כמו שאני אוהבת :-)
      עכשיו אחכה גם למתכון של ידידינו, שף מזרחי, ואז אנסה את הנתח הזה.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון