עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    פודפורנו במגזין אוכל איטלקי - קיץ 2010

    13 תגובות   יום חמישי, 19/8/10, 22:56

    אינני יודעת איך פותחים פוסט המהווה המלצה על מגזין אוכל מבית איטלקי טוב ?...

    אפשרי לפתוח עם תמונה : מה אתם רואים כאן ?... לחצו על התמונה להגדלתה .התקרבו והביטו שוב : (רמז: זה לא סורבה לשון בחוץ)

    --

    ''

    --

    מגזין האוכל האיטלקי La Cucina Italiana הדו חודשי המתפרסם ומופץ בעולם במספר שפות מלבד איטלקית הוא מגזין פודפורנו במיטבו . אל תספרו לאף אחד (ואולי בעצם כן) אבל 'כשאהיה גדולה יותר ' אני רוצה לצלם אוכל בדיוק ככה (אבל קודם כל להכין אותו טעים טעים לכל יקיריי) .

    בתמונה המצורפת מעלה מצורפת הצעת הגשה לקנטלופ (מלון כתום) המוגש ברוטב פטל שחור ופיסטוקים.[כאן המתכון המלא]. כדורי מלון עגלגלים וקרים ברוטב בשילוב צבעים וטעמים . המתכון הזה [רבע כוס פיסטוקים קלויים,כוס פטל שחור מעוך בחלקו ,3 כפות סוכר,מעט מיץ ליים ומלון כתום במשקל של כקילו וחצי) הוא דוגמא לאחת מהמנות המפתיעות המצורפות לגליון הקיץ הזה -יולי -אוגוסט  של המגזין .(גליון הסתיו כבר יצא לאור).

    החוברת כוללת מגוון מנות מצולמות נפלא על צלחות בהירות פרוסות על עמודי צבע שלמים. זה כמו לאכול ולא מהמסך. הגיליון גדוש בכל טוב של הקיץ הזה ברובו גם אצלנו ומובא בטוב טעם מהמטבח האיטלקי . (רכשתי את המגזין אתמול באחת מחנויות רשת ספרים).

    -

    הצצה קטנה לתוך גליון הקיץ  :

    - סקירה של כלי מטבח, אוכל, ספרים,עיצוב .

    - סקירה על כרם איטלקי : "the diva grape" + סקירת יינות.

    - הצעה למשקה קייצי: [מקור+ מתכון]

    -

    Lc0810cocktail01xo1c-home

    -

    - מנות פתיחה הכוללות פסטה,לחם, ירקות.

    - פסטה ממולאת מוגשת ברוטב אדמדם .

    - סלטי קיץ בצירופים מנצחים . לדוגמא : סלט עוף בלימון, פלפלים צהובים ומיורן .

    - כתבת אמצע הכוללת מתכוני קנטלופ , גם קרפצ'יו (!) של מלון.

    - כתבה על מאסטר נקניקים:

    -

    ''

    -

    - מתכוני גריל על שיפוד .

    - מתכונים לשימורים,כבושים מתוקים וחמוצים בצינצנת, נהדרים אחד אחד.

    -

    ''

    [צילום מתוך הגליון]

    --

    הלכתי לאכול משהו , אשוב בקרוב חיוך

    מקור צילום מנת המלון: http://lacucinaitalianamagazine.com/recipe/melon-with-blackberry-and-pistachio-sauce

    -

    La Cucina Italiana Magazine (English)

    --

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (13)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/8/10 12:45:

      צטט: חנן הראל 2010-08-20 09:45:45

      זה ארוטיקה נעימה.

       

      אהבתי  , תודה !

        21/8/10 12:44:

      צטט: rossini 2010-08-20 15:01:16

      צטט: בלוג אוכל 2010-08-20 08:04:43

      צטט: rossini 2010-08-20 07:07:29

      "בכל השפות רק לא באיטלקית..."

      הרי זה ברור. הם לא זקוקים. האיטלקים כולם מומחים באוכל ,כמו שהם מומחים בכדורגל ובאופרה. צוחק

       

       --

      כוונתי היתה שהמגזין יוצא לאור באיטלקית וגם באנגלית (ולפי אתרם גם בצ'כית,הולנדית וגרמנית) . הם מומחים ורואים את זה :) תודה

      עברית קשה שפה וגם מתבלבלת  נבוך

       

      מוכר לי   :-)

        21/8/10 12:42:

      צטט: sachi299 2010-08-20 09:42:32

      אכן אחד ממגזיני האוכל האיטלקיים המעולים ביותר (אולי הטוב שבהם), אני מכיר אותו כבר הרבה שנים ולפני פרוץ עידן האינטרנט הייתי גם מנוי על המגזין. תמיד תמיד מצאתי כתבות ומתכונים מעולים. לא ממש חיפשתי את המהדורה הצ'כית, וגם לא את האנגלית, אבל זו כבר "בעיה" שלי. מומלץ בחופ למי שמתענין במטבח איטלקי מעט מתוחכם יותר מספגטי קרבונרה (שזה בכלל לא רע)

       

      תודה רבה !  (הלוואי והייתי יודעת איטלקית) .

        20/8/10 22:58:
      נפלא. איזה יופי. תודה שהבאת.
        20/8/10 15:01:

      צטט: בלוג אוכל 2010-08-20 08:04:43

      צטט: rossini 2010-08-20 07:07:29

      "בכל השפות רק לא באיטלקית..."

      הרי זה ברור. הם לא זקוקים. האיטלקים כולם מומחים באוכל ,כמו שהם מומחים בכדורגל ובאופרה. צוחק

       

       --

      כוונתי היתה שהמגזין יוצא לאור באיטלקית וגם באנגלית (ולפי אתרם גם בצ'כית,הולנדית וגרמנית) . הם מומחים ורואים את זה :) תודה

      עברית קשה שפה וגם מתבלבלת  נבוך

        20/8/10 09:45:
      זה ארוטיקה נעימה.
        20/8/10 09:42:
      אכן אחד ממגזיני האוכל האיטלקיים המעולים ביותר (אולי הטוב שבהם), אני מכיר אותו כבר הרבה שנים ולפני פרוץ עידן האינטרנט הייתי גם מנוי על המגזין. תמיד תמיד מצאתי כתבות ומתכונים מעולים. לא ממש חיפשתי את המהדורה הצ'כית, וגם לא את האנגלית, אבל זו כבר "בעיה" שלי. מומלץ בחופ למי שמתענין במטבח איטלקי מעט מתוחכם יותר מספגטי קרבונרה (שזה בכלל לא רע)
        20/8/10 08:05:

      צטט: ניחוח אישה 36 2010-08-20 02:08:20

      תודה על המידע ועל ההמלצות , נראה נפלא

       

      תודה

        20/8/10 08:04:

      צטט: rossini 2010-08-20 07:07:29

      "בכל השפות רק לא באיטלקית..."

      הרי זה ברור. הם לא זקוקים. האיטלקים כולם מומחים באוכל ,כמו שהם מומחים בכדורגל ובאופרה. צוחק

       

       --

      כוונתי היתה שהמגזין יוצא לאור באיטלקית וגם באנגלית (ולפי אתרם גם בצ'כית,הולנדית וגרמנית) . הם מומחים ורואים את זה :) תודה

      ''

      מקור : http://www.cucinait.nl/

        20/8/10 07:07:

      "בכל השפות רק לא באיטלקית..."

      הרי זה ברור. הם לא זקוקים. האיטלקים כולם מומחים באוכל ,כמו שהם מומחים בכדורגל ובאופרה. צוחק

       

        20/8/10 02:08:
      תודה על המידע ועל ההמלצות , נראה נפלא
        19/8/10 23:52:

      תגדיל, תגדיל לשון בחוץ

        19/8/10 23:14:
      אני הייתי פותח ב - "בונז'ורנו פרינציפטה"....
      ובתמונה ראיתי תולעים מטפסות על ההימליה -
      אבל אלה לבטח פירות של פטל או משו כזה...

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין