עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    נתחוני חזה עוף KAREAAGE בסגנון יפני ( מתוך הארוחה הקיסרית )

    4 תגובות   יום שישי , 30/7/10, 17:44

     חזה עוף בסגנון יפני KAREAAGE

     

    השבוע פגשתי בירושלים את השף בועז צאירי ונזכרתי בארוחה הקיסרית ובמתכון שהוא נתן לי לנתחי העוף הנפלאים האלו.

     

    חזה עוף שלם חתוך לקוביות

    סויה

    ג'ינג'ר מרוסק ( רק המיץ) *

    שום פרוס

     

    קורנפלור לערבוב לפני הטיגון או טפיוקה

     

    להשרות את קוביות העוף עם המרכיבים חצי יום

    * אני פרסתי דק את ג'ינג'ר ולא סחטתי אותו !

     

    לחמם שמן עמוק בווק , לצפות את נתחי העוף בקורנפלור

    ולהכניס לשמן הרותח ולטגן כשלש דקות עד שמוכן.

    אני הגשתי עם נודלס וירקות.

     

     ''

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/7/10 10:51:
      כזה אוכל אני אוהבת, קל להכנה, וקל לעיכול
      בפעם הבא טטף לתוך המשרה 4-5 יטיפות של שמן שומשום
        31/7/10 00:19:

      צטט: sabine 2010-07-30 18:48:53

      נראה טעים!
      ערבבת את הקורנפלור עם המשרה כדי ליצור טמפורה? או שזה רק ציפוי של הקורנפלור?

       

      רק עטפתי בקורנפלור

      הרעיון של משרה לטמפורה נראה לי מעניין

        30/7/10 18:48:
      נראה טעים!
      ערבבת את הקורנפלור עם המשרה כדי ליצור טמפורה? או שזה רק ציפוי של הקורנפלור?
        30/7/10 17:46:
      יאמי תודה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון