חזה עוף בסגנון יפני KAREAAGE
השבוע פגשתי בירושלים את השף בועז צאירי ונזכרתי בארוחה הקיסרית ובמתכון שהוא נתן לי לנתחי העוף הנפלאים האלו.
חזה עוף שלם חתוך לקוביות סויה ג'ינג'ר מרוסק ( רק המיץ) * שום פרוס
קורנפלור לערבוב לפני הטיגון או טפיוקה
להשרות את קוביות העוף עם המרכיבים חצי יום * אני פרסתי דק את ג'ינג'ר ולא סחטתי אותו !
לחמם שמן עמוק בווק , לצפות את נתחי העוף בקורנפלור ולהכניס לשמן הרותח ולטגן כשלש דקות עד שמוכן. אני הגשתי עם נודלס וירקות.
|
תגובות (4)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
בפעם הבא טטף לתוך המשרה 4-5 יטיפות של שמן שומשום
רק עטפתי בקורנפלור
הרעיון של משרה לטמפורה נראה לי מעניין
ערבבת את הקורנפלור עם המשרה כדי ליצור טמפורה? או שזה רק ציפוי של הקורנפלור?