עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    לפעמים קוראים בקנאה על טיולים קולינריים

    2 תגובות   יום שלישי, 20/7/10, 17:35

    ושואלים את עצמנו למה אף אחד לא סיפר לנו.

    מאחר ויצא להיות במחיצתו של השף איתי שלו, בסדנא אצל מאיר השמן

    וקיבלתי ממנו את ההצעה הזו, אני מוצא לנכון לפרסם אותה כאן בדף שלי,

    למרות שיתכן ויהיו שיעקמו את האף ויגידו פרסומות...

    ומה רע לפרסם חבר?

    הרי באוכל וקולינריה אני עוסק כאן

    אז בבקשה

     

    לאחר שעות ארוכות של מפגשים, תכנון מדוקדק ומחשבה רבה על כל הפרטים, מקטן ועד גדול נולד הטיול הקולינרי הראשון שלי ושל רבקה גלנטה לחבל ארץ מוכר פחות הנקרא אברוצו-Abruzzo בדרום איטליה.

    ''
    שף איתי שלו



    אברוצו הינו חבל ארץ קסום ומיוחד מלא בהפתעות רבות, תרבות ומסורת ארוכת שנים של אוכל טוב ויין משובח

    באברוצו יש הרים גבוהים, ים, אגמים, עושר חקלאי רב ומסורות ארוכות שנים. כל אלו ביחד יוצרים עושר קולינרי יוצא מן הכלל אותו ננצל עד תום.

    החיבור שלי לרבקה גלנטה(Rebecca Galante) היה מיידי ,רבקה היא בת אברוצו נולדה וגדלה שם,מה שמוסיף לטיול שלנו נופך אישי עם הרבה זכרונות ילדות.

    ''
    רבקה גלנטה



    ההתמחות של רבקה בטיולים לאיטליה ומסעותיי הרבים לאיטליה מבטיחים לכם חוויה מופלאה של טעמים,צבעים,סיפורים,שווקים ססגוניים עם ירקות אורגניים,פטריות מכל הסוגים,פירות יער,עשבי תיבול שלא רואים במחוזתנו,גבינות מקומיות, חומרי גלם פשוטים אבל ברמה הגבוהה ביותר.


    ''
    חומרי גלם איכותיים



    נפגוש את הקצבים המקומיים(נחווה מפגשים עם בשר הציד המקומי).גם דגים ופירות ים יוצאים מהכלל יש באברוצו שנושקת לחופי הים האדריאטי.

    נבקר ביקבים מדהימים בעלי שם עולמי ונפגוש שם את האנשים שמאחורי היינות הנהדרים שכמובן נטעם...

    בהמלך שהותנו באברוצו נתארח בחווה חקלאית שהיא בעצם מלון כפרי אותנטי וקסום שמחויב להשתמש ב כ 70 אחוז מהתוצרת המקומית מה שמבטיח לנו טריות ומפגש עם התוצרת המקומית .

    בעיני זה תמיד הטוב ביותר הוא להרגיש את השוק המקומי לאכול את הגבינות המקומיות לטעום ולהשתמש בשמן הזית שנוצר במקום אין לזה תחליף.

    לרשותנו עומד גם המטבח של המלון במשך כל שהותנו מה שמבטיח סדנאות בישול לכל אורך הטיול בוקר צהריים ולעיתים ערב.נבשל ביחד ,ניצור אוכל איטלקי עם נגיעות מודרניות ואוכל מקומי טעים מאוד.כמו שרבקה אומרת תמיד :"ארוחה טובה היא ארוחה מסורתית ללא התחכמויות כמו אצל אמא שלי".

    אז מה בדיוק יהיה שם?

    מבחינת לינה : רבקה מצאה עבורנו בית כפרי מדהים בלב הפארק הלאומי של חבל אברוצו. בית החווה יעמוד כולו לרשותנו ויהפוך לבית שלנו באיטליה.

    ''
    בית חווה באיטליה



    חוויות קולינריות : נערוך סדנאות בישול בישול יומיות איתי ועם שפים מקומיים
    נראה הדגמות מיוחדות מהמטבח האיטלקי עם סבתות מקומיות ובסופן נטעם מהתוצרים.
    נבקר ביקבים מיוחדים ואצל יצרני אוכל קטנים בהם כמובן נערוך טעימות ובהם אפשר גם לרכוש מעדנים מיוחדים ויינות מהטובים באיטליה.
    נערוך קניות בשווקים מקומיים כמו פעם ועם הקניות שלנו נערוך את סדנאות הבישול והארוחות היומיות שלנו.
    מדי פעם נעצור את האוטובוס שלנו בחיק הטבע ובנקודות מעניינות ונערוך הדגמה או סדנה ספונטנית.

    ''
    שווקים מקומיים בדרום איטליה



    טיולים : נטייל עם רבקה בשלל עיירות מקסימות ונקודות חן שרק היא מכירה. בחלק מהעיירות האלו, נראה כאילו הזמן פשוט עמד מלכת לפני כמה מאות שנים.
    נבקר אצל אמנים העובדים בשיטות מסורתיות שברוב חלקי העולם פשוט כבר לא קיימות


    אני מזמין אתכם להצטרף אלי ואל רבקה לסיור קולינרי אינטימי, ראשון מסוגו עם קבוצה קטנה של לא יותר מ-16 אנשים. טסים בטיסות סדירות של אלעל, כל ההעברות הינן באוטובוס מפואר הצמוד אלינו כל השבוע, הטיול הינו על בסיס פנסיון מלא והמחיר כולל את כל הארוחות, טעימות, סדנאות, כניסות לאתרים – בקיצור הכל...

    מחקתי את המחיר שלא יראה מסחרי

    לפרטים נוספים להתקשר לרבקה ב-
    0523-111609 או לכתוב למייל: info@rebeccagalante.com

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/7/10 11:17:
      נפלא, נפלא, נפלא,
      טעים, טעים, ויפהפה
        20/7/10 23:35:
      נשמע מאוד מעניין מפתה ופותח את בלוטות הטעם לנסוע לטיול מיוחד במינו

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון