עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    קלופס זה ממש פולני אבל טעים

    3 תגובות   יום ראשון, 18/7/10, 18:08

    קלופס

     

    קלופס זה משהו גלותי מבית אמא, מדובר בכדור בשר גדול

    אפוי בתנור, יש שמבשלים אותו במרק עוף מרוכז.

    והוא טעים  ובריא יותר מקציצות מטוגנות  לאנשים שנראים כמו כדור.

     

    חצי ק"ג בשר בקר טחון

    3 פרוסות חלה פרוסה מושרית במים ומסוננת

    3 שיני שום

    1 ביצה

    2 כפות שמן

    בצל אחד מטוגן

    פלפל שחור

    3 עלי דפנה

    6 ענפי טימין

    מלח

    2 כפות פירורים

    1 ביצה קשה

     

    מרסקים את החלה הסחוטה לעיסה, מערבבים עם הבשר,

    מוסיפים פלפל שחור ומלח.

    מערבבים, מוסיפים ביצה ומערבבים היטב

     

    מפזרים כף פירורי לחם על משטח עבודה ( " קרש ")

    מניחים את עיסת הבשר על הפירורים ומעצבים צורת כיכר.

    מניחים במרכז הכיכר ביצה קשה ומכסים בבשר.

    מעצבים את הכיכר.

    מפזרים כף פירורים נוספת מעל.

    מפזרים את הבצל המטוגן סביב הכיכר.

    יוצקים כף שמן מעל ומעסים שתצפה את הכיכר.

    מפזרים ענפי טימין ועלי דפנה.

    הופכים בעדינות ויוצקים את כף שמן השנייה.

    מעצבים את הכיכר אם נפגע.

    משחילים לתוך שקית קוקי לאפיה.

     

    מחממים תנור ל200 מעלות

    מורידים ל 180

    מכניסים את השקית לתבנית או פיירקס ואופים שעה שעה וחצי

     

    ''''''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/7/10 17:28:
      תודתי על התגובות החמות
        20/7/10 15:54:
      מזמן לא אכלתי קלופס.
      נראה טעים מאד:)
        20/7/10 15:48:
      הזכרת לי שאמא שלי באמת לא עשתה קלופס לפחות 10 שנים.
      smacnego

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון