עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    יותם אוטולנגי מלמד את הבריטיים להכין חומוס עם פול !

    2 תגובות   יום חמישי, 8/7/10, 12:26

    יותם אוטולנגי מלמד את הבריטיים להכין חומוס עם פול.

    אם הייתי נשאלת מיהו האיש,השף או הבשלן שהייתי אוכלת (או טועמת) מכל מעשה ידיו לתפארה ,אין ספק שהייתי מציינת את יותם אוטולנגי כחביב עלי, ביותר (אני לא צימחונית).

    -

    נכתב רבות (גם אצלי בבלוגים) אודות הצמד הישראלי המוצלח : יותם אוטולנגי וסמי תמימי והם משלנו. בעלי רשת מסעדות (צמחוניות) מצליחה בבריטניה.אודות הספר המופלא (תורגם לעברית),טור האוכל בגרדיאן, אודות הטעמים והשילובים הנהדרים שהשניים לא חדלים ליצור,להאכיל ולהפיץ בעולם כולו.

    -

    הגליון החדש של מגזין האוכל הבריטי הצימחוני (הגורו שלי ) מקדיש כתבה גדולה ומצולמת עם מטעמים של יותם.פוד פורנו מירקות . החצילים בשילוב מעניין , הקינואה ואטריות האורז מככבות שמה בין היתר ולא רק.(עדכונים בהמשך).

    -

    השבוע במאמר חדש שהתפרסם בטור האוכל בגרדיאן הבריטי -כתבה וסרטון בן 7 דקות בו יותם מלמד את הבריטיים כיצד להכין את צלחת החומוס והפול המושלמת (ולא מקופסא של שימורים).

    ואני תוהה בשעה הזו של היום : האם זה חוקי לאכול חומוס עם פול על הבוקר ? (כן, כן !!).

    -

    הסרטון מלווה בטיפים : יותם מבשל את גרגירי החומוס במשך שעתיים עד שהם כמעט מתפוררים ומכין את החומוס מהגרגירים בעודם חמים. הוא עושה שימוש בסודה לשתייה ובמי בישול החומוס .

    את הפול המבושל הוא מועך מעט במזלג ומתבל בכמון, שום,מיץ לימון ושמן זית.

    לצלחת החומוס והפול הוא מוסיף פפריקה מתוקה, פטרוזיליה וביצים קשות. אותם הוא מלמד מה שאנו יודעים שכל מה שנחוץ לצלחת הנהדרת הזו זו רק פיתה חמה.

    הטעמים עוברים את המסך ..זה נהדר לדעתי, מה דעתכם ?

    מי מכין חומוס עם פול לשבת ?..

    --

    לצפייה בסרטון ובכתבה - לחצו כאן

    למתכון המלא של חומוס עם פול - לחצו כאן +

    החומרים לחומוס והפול בדיון בקהילת האוכל : כאן

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        8/7/10 12:54:
      בתאבון . אני חושבת להיות מעשית (קצת) יותר.נראה .. תודה
        8/7/10 12:51:
      הולך להציץ בסרטון

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין