עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    קציצות מעדשים אדומות

    2 תגובות   יום שישי , 2/7/10, 20:48

    קציצות עדשים

     

    כוס עדשים אדומות

    כף בורגול *

    2 ביצים

    4 כפות פירורי לחם מתובלים

    2 כפות פטרוזיליה קצוצה

    בצל ירוק קצוץ

    3 שיני שום כתושים

    חצי בצל לבן מרוסק דק

    עלים קצוצים מ 4 גבעולי נענע

    כמון, פלפל לבן, כוסברה גרגרים טחונה

    מלח

    שמן לטיגון

     

    ההכנה

     

    את העדשים שורים חצי שעה ומבשלים 10 דקות. מסננים היטב.

    את הבורגול שורים במים רותחים חצי שעה לפחות

    מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים במקרר לספיגת טעמים.

     

    מכינים קערה עם פירורי לחם נוספים, צרים קציצות , מצפים בפירורי לחם,

    ומטגנים.

     

    ''''

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        2/7/10 21:40:

      צטט: אינגליש קייק 2010-07-02 21:06:58

      נראה ונשמע טעים. ניתן, לדעתך לאפות בטוסטר אובן או תנור על גריל במקום טיגון? עדשים אדומות הן בריאות מאוד. קצת חבל לי לקלקל עם טיגון

       

      בטוח שאפשר לנסות

      אפילו אולי בתבנית משומנת קמעה בשכבה לא עבה של תערובת כמו פשטידה דקה.

      מאחר וזה היה הנסיון הראשון שלי קשה לי להגדיר.

      כל הבישול שלי זה ניסוי ותהייה אז כדאי לנסות, אני פשוט חושב על המרקם.

        2/7/10 21:06:
      נראה ונשמע טעים. ניתן, לדעתך לאפות בטוסטר אובן או תנור על גריל במקום טיגון? עדשים אדומות הן בריאות מאוד. קצת חבל לי לקלקל עם טיגון

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון