עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הוא מבשל לי

    פיצה ג'וזפה

    9 תגובות   יום שבת, 12/6/10, 12:15

    ההיסטוריה לימדה אותנו שהגדרות אוביקטיביות ככל שיהיו נכונות אך ורק לתקופת זמן מסוימת, ושינוי בקונטקסט משנה את משמעותן. מישל פוקו ביסס את הגותו על כך וההיסטוריה הסיכמה איתו, ככה שאני לא מבינה למה בובון ממשיך להתווכח איתי בנושא. לאכול פיצה זה לא נחשב ללאכול בחוץ אמרתי בנחרצות. ההגדרה לאכול בחוץ תקפה אך ורק לארוחות במסעדות ואיננה כוללת פיצה, המבורגר או את בית הקפה השכונתי. בובון מנגד דובק  בעמדתו הראשונית "בשום אופן לא, אמרנו שלא נאכל בחוץ, נשבענו בכך, לחצנו ידיים ואפילו פושקין (הכלב ) שישמש לנו כעד". המשכתי להסביר כי לאוכל בחוץ נחשב אך ורק לארוחות שעולות מעל 50 ש"ח לאדם, וזאת לאור העובדה שבתל אביב 2 עגבניות, מלפפון, חומוס וכיכר לחם עולים כ- 60 ש"ח ב AM-PM. עוד חיזקתי את דברי בכך ש"לאכול בחוץ" בשנת 2010 זו הגדרה שמתייחסת למותרות ולא לפעולה עצמה ושפיצה זה ממש לא מותרות, אלא צורך קיומי בסיסי.  

    כך התנהל לו ערב יום חמישי, רעבים ומתוסכלים אחרי שבוע עבודה, עומדים בסלון ומתווכחים על טרמינולוגיות. לאחר כשעה של התנצחיות, בובן שאמנם לא השתכנע מהלוגיקה המבריקה, החליט לוותר ויחדיו שמנו פעמינו לעבר לפיצה המשובחת ביותר בתל אביב, פיצה ג'וזפה שברחוב ויטל.

     

    הפיצרייה הקטנה הזו שמזכירה את הפרק של הנצאי סופ בסיינפלד, מספקת חוייה קולינרית יחודיית לצד חויית שירות מתחום הביזאר.

    יוסי הבעלים של הפיצרייה דורש מלקוחותיו סבלנות ונימוסים. לאיש יש קצב משלו, לא משנה כמה לחץ וכמה הזמנות הוא תמיד יעבוד רק על חלק מהתנורים, יניח את התוספות בקפדנות איטית ולשאלה כמה זמן יקח תמיד יענה ב- 15 דקות. אם תבקש להזמין לפני שהוא יפנה עלייך תזכה במבט אדיש שמשעתו היא שפיצה כבר לא תקבל היום. בפועל סביר להניח שתחכו כשעה אבל התוצאה מדהימה. פיצה דקה מתובלת היטב בפסטו שום ורוטב פלפונים משגע. התוספות טריות ומחולקות בנדיבות. לצד הפיצה מקבלים שני רטבי שום חריפים שהופכים את כל החוויה לתענוג ייחודי (ואת האופציה להמשיך את הערב מבלי עצירה לצחצוח שיניים לבלתי אפשרית). בובון ואני החלטנו להתחכם ולהזמין בטלפון, כעבור 39 דקות התקבלה ההודעה- הפיצה בתנור, תבואו לקחת. הפיצה האהובה עלינו היא חצי פיטריות וחצי גבינת עיזים ותרד, העלות 67 שקלים חדשים. המבט השבע והמאושר של בובון אחרי 3 משולשים אישר בפעם הנוספת כי לא צריך להיאחז בהגדרות.

    דרג את התוכן:

      פרופיל

      בובנית
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      תגובות (9)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        13/11/10 21:27:
      הכי טובה בארץ!
        20/6/10 08:49:
      בעיני,זו הפיצה הטובה ביותר בתל אביב. יוסי אכן איש יוצא דופן אבל אני חייב להודות שאני מכבד אותו על העקשנות- הוא עושה את זה בדרכו!
        18/6/10 11:19:

      שמעתי על זה.... עשית לי חשק לקפוץ לבדוק סוף כל סוף...
        18/6/10 08:04:

      אני מריירת רק מלחשוב על הפיצה בתוספת ברוקולי שלו.

      והמלצה נוספת- מול יוסי יש את מזקל, בר מקסיקני שמגיש את האוכל המקסיקני הכי טעים בעיר. 

        15/6/10 15:16:


      לא מתה על פיצה אך ילדיי כמובן שכן

      לא מכירה את בובון.

      אני אישית מכינה פיצה ממתכון מהיר ללא שמרים

      לדברי ילדיי טעים מאוד

        14/6/10 18:02:
      נשמע סתם פלצני
        13/6/10 20:37:

      מממ... האמת היא שלא חשבתי על זה. אבל היום אני אלך עם הלפ-טופ לפיצריה...
        13/6/10 20:27:


      אהבתי את הפרסומת לפיצה ג'וזפה, במסווה של ויכוח אוהבים

      ובפרסומות תמיד הוא מפסיד..

      כוכב על התחכום

      מקווה שהתבארטרת (מלשון בארטר) עם יוסי הבעלים, על פיצות חינם,

      תמורת הכתבה בקפה דה מרקר..

      ונייס טו מיט יו

        13/6/10 20:26:


      מתה על פיצה ולא שמעתי על הפיצריה הזו

      חייבת לנסות

      תגיות

      ארכיון