עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    מסיבת תה מבנגל , מי מצטרף\ת אלי

    1 תגובות   יום חמישי, 20/5/10, 09:46


    בקרוב אני עורך מסיבת תה מיוחד שמגיע מהרי בנגל שבהודו

    המסיבה תהיה מלווה בקינוחים

     

    יש עדיין מקום אחד או שניים

    האירוע רץ גם בפייסבוק שלי

     

    קצת על התה:

     

    http://clickatable.co.il/graphics/YOSSI-NEWSLETTER/NL-tea.html

     

     

     

    הנכם מוזמנים לחגיגות האביב של בציר התה הראשון של שנת 2010-DARJEELING FIRST FLUSH. זו הפעם הראשונה בישראל שחגיגה זו מתאפשרת עקב הגעתו של מותג הפרימיום, התה הצרפתי THE O DOR.

    יותר מכל מקום אחר בעולם, מחוז דארג'ילינג במדינת בנגל המערבית בהודו, מזוהה עם אירוע מסורתי זה בתחום התה. אירוע המסמל יותר מכל את בוא האביב עם הגעתו של הגשם הראשון לאחר העונה היבשה. כבכל שנה הניצנים הראשונים של עלי התה בוקעים מיד עם בוא הגשם הראשון. ובין חודש מרץ לחודש מאי הם מגיחים מהענפים בהדר ובניחוחות מלאים בארומה. אותם עלים ראשוניים אלו מביאים איתם את המאפיינים והטעמים שהתבשלו, נשמרו והתפתחו בעץ במהלך חודשים רבים. העלים נקטפים מייד עם פריחתם ואנשי המקצוע מתחילים בעיבודם.

     

    השנה, פחות משלושה שבועות מבציר העלים, מגיע לארץ התה מגן התה NORTH TUKVAR, וסימולו - DARJEELING S.F.T.G.F.O.P.1. תיאור טעמי התה: בעל תווים ירוקים, ובישום ארומתי של אפרסקים, עגול עם טעמים ראשוניים, חזקים וחושניים. כמיטב המסורת עלי התה הראשונים מייצרים בסופו של תהליך את התה השחור האיכותי ביותר בעולם, והחגיגה, גדולה ומלאה בטעמים חזקים של פרחים וארומות נפלאות.

     

    עלי התה של THE O DOR מגיעים מגני הגידול המובחרים ביותר במדינות בהן התפתחה תרבות התה, ובהם נאסף ונשמר הידע הפרטי במשך אלפי שנים. לאחר תהליכי העיבוד השונים רק העלים האיכותיים נשלחים לצרפת, לבית החברה אותה הקים גיום ללה Guillaume Leleu)) ילד הפלא של עולם טועמי התה הנוקשה, שתוך זמן קצר ולמרות גילו הצעיר נחשב לפורץ דרך אמיתי בתחום התה בכלל ובתחום בישום התה בפרט. ללה הופך את עלי התה המקוריים והמוכרים לתערובות תה מפתיעות, מרגשות ומענגות, תוך שימוש במגוון הכלים המודרניים והקלאסיים העומדים לרשותו, והעיקר שיהיו טבעיים ובאיכות בלתי מתפשרת.

     

    המוצרים של THE O DOR תוקפים ומלטפים כאחד את כל החושים עוד לפני הלגימה הראשונה. השלמות של התה מושגת, גם בזכות האריזות העוטפות אותו והן בעלות שיק צרפתי מובהק ומוקפד. עלי התה, נשמרים, כמו היו אוצר יקר ערך, בקופסאות פח מעוצבות בהדפסי משי או עטופים בשקיקי משי עדינים שמטרתם לאפשר את שחרור השמנים הארומאטיים במפגשם הזמני עם המים החמים. כדי לא להותיר מקום לטעויות, על כל אריזה מופיעה הנחייה מדויקת לזמן החליטה האופטימאלי עבור כל תערובת, מה שהופך כל לגימה לסיפור מסע . 

     

    לאחר שכבש כ- 40 מדינות בעולם, הצלחתו האמיתית של THE O DOR נמדדת דווקא במדינות כמו סין ויפן משם מגיעים חלק מסוגי עלי התה ולשם הם חוזרים כמותג איכות בינלאומי. בארץ מוצגים היום מעל 30 סוגי תה שונים, בהם תערובות מבושמות, סוגים שונים של תה שחור, תה ירוק, אולונג ופו-אר, וכן סוגי תה נדירים כמו פן קסי ירוק מסין            (rare green   ( fen xie, תה לבן ין זהן(white yin zhen silver needle)  ו- אולונג ירוק המגיע מהרי ה"דונג דינג"Formosa green oolong "dong ding" ) )

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        24/5/10 19:55:
      לצערי לא הצלחתי לאסוף די בלוגרים והאירוע ידחה לחודש יולי כנראה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון