עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פסטה דלה קזה, זרקור על תערוכת מבשלים

    8 תגובות   יום ראשון, 25/4/10, 11:22


    אדי האוכל והבישול של תערוכת מבשלים כבר שקעו אבל אנחנו נשארנו עם החוויה חקוקה בראש, בלב ובלשון. קשה היה קצת להכיל את כל המראות והדוכנים השונים ומה שהשאיר את הרושם בצורה החזקה ביותר זה המפגשים עם האנשים מאחורי המותגים, השיחות המעשירות ובעיקר אותם עסקים קטנים, משפחתיים ומיוחדים שמהם שמענו גם את הסיפור שמאחורי העסק. בעינינו, אלו היו הפנינים של התערוכה ורצינו להביא אותם ואת הסיפור שלהם לקדמת הבמה פה בבלוג, עבור מי שלא מכיר אותם או עבור מי שמכיר ולא שמע את הסיפור מאחורי. עסק כזה בדיוק הוא המפעל המשפחתי לייצור פסטה, פסטה דלה קזה.

     

      

     

     

    את הסיפור המלא של העסק, איפה קונים ואפילו דוגמא למשהו שהכנתי מהפסטה שלהם, אפשר לקרוא בפוסט המלא על פסטה דלה קזה, בשמנמנ.ים

     

    שווה לקרוא, זה טעים ונעים

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/4/10 16:07:

      צטט: mayashoval 2010-04-27 17:14:07

      המפעל שלהם היה 2 דקות מהעבודה הקודמת שלי, ופעם אחת נכנסתי בטעות בדלת של המפעל במקום לחנות :-D

      לצערי הם בדיוק סגרו ומאז לא יצא לי להגיע שוב. נראה לי שפשוט נעשה קפיצה לכפר מל"ל ונקנה כמה קילוגרמים של פסטה טריה.

       

      טמיר, קראתי גם את הכתבה על נאדין, ושאפו, כתוב מצוין ומאד מעשיר. 

       

       

      הי מאיה, לגבי הפסטות אל תקני הרבה בבת אחת

      כי זה דורש פריזר ובמקרר אפשר רק ליומיים

      זה העניין עם הפסטההטרייה

       

      ולגבי נאדין, תודה. כיף לשמוע

        28/4/10 16:07:

      צטט: הפיה השחורה 2010-04-26 19:20:02


      עשית לי חשק לקפוץ לשם לקנות.

       

      אחלה,לכי על זה :)

        28/4/10 16:06:

      צטט: bigben 2010-04-25 19:33:31

      סיפור הסינדרלה של משפחת בראל פשוט נהדר..

       וכמי שטעם את הפסטות שלהם ברמת השרון-

      אין עליהם- ממש מעולה הפסטה דל  קאזה!!

       

       

      שמח לשמוע שלא רק אני חושב כך
        27/4/10 17:14:

      המפעל שלהם היה 2 דקות מהעבודה הקודמת שלי, ופעם אחת נכנסתי בטעות בדלת של המפעל במקום לחנות :-D

      לצערי הם בדיוק סגרו ומאז לא יצא לי להגיע שוב. נראה לי שפשוט נעשה קפיצה לכפר מל"ל ונקנה כמה קילוגרמים של פסטה טריה.

       

      טמיר, קראתי גם את הכתבה על נאדין, ושאפו, כתוב מצוין ומאד מעשיר. 

       

        26/4/10 19:20:

      עשית לי חשק לקפוץ לשם לקנות.
        25/4/10 19:33:

      סיפור הסינדרלה של משפחת בראל פשוט נהדר..

       וכמי שטעם את הפסטות שלהם ברמת השרון-

      אין עליהם- ממש מעולה הפסטה דל  קאזה!!

        25/4/10 13:59:

      צטט: איבי מלכת האור 2010-04-25 13:37:30


      מכירה אותם וקניתי אצלם כמה וכמה פעמים בסניף בכפר מל"ל.

      מסכימה לגמרי, מומלצים וטעימים ומי שמגיע ביום שישי, יש גם מאפים נפלאים שנמכרים במקום.

      *

       

       

      טוב לשמוע שאת מכירה

       

      בכל מקרה, חשבתי שהסיפור מאחורי יהיה מעניין, מעבר להמלצה החמה עצמה

       

        25/4/10 13:37:


      מכירה אותם וקניתי אצלם כמה וכמה פעמים בסניף בכפר מל"ל.

      מסכימה לגמרי, מומלצים וטעימים ומי שמגיע ביום שישי, יש גם מאפים נפלאים שנמכרים במקום.

      *

       

       

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      psychojr
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין