עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    שושקה אוהבת שמן זית,מיץ לימון וגם קצת דבש

    16 תגובות   יום רביעי, 10/3/10, 23:10

    לאחר ששבתי מהשוק עם שקית פלפלי שושקה מוארכים ומתוקים החלטתי לכבוש אותם בסערה :


    [Copy+of+IMG_2509.JPG]

     

    איך הכנתי ?

    כל פלפל שושקה נחצה לאורכו והונח על נייר אפייה . מעל בזקתי שמן זית ומלח אטלנטי.

    הפלפלים נאפו בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ- 30 דקות  .

    בקערה עירבבתי:

    שמן זית, פרוסות שום ,מיץ מלימון, חומץ טרגון , פלפל צ'ילי כתוש, עוד מעט מלח אטלנטי ומעט דבש בנגיעות תפוז (זה שם המוצר של חברת יד מרדכי) .

    הוספתי לקערה את הפלפלים בעודם חמימים כפי שהם (לא קלופים ועם העוקצים) ערבבתי קלות.

    טעים מאוד ככה טרי.מרבית הפלפלים עם התחמיץ אוכסנו במקרר.


    צילום: חני הראל .כל הזכויות שמורות.
    דרג את התוכן:

      תגובות (16)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        13/3/10 09:10:

      צטט: n e t 2010-03-12 19:16:23


      מצטלם נפלא

      בטוחה שגם הטעם יצא אלוהי

       

      תודה וברוכה הבאה חברה חדשה שלי

        13/3/10 09:09:

      צטט: rossini 2010-03-12 15:40:07

      מעדן אמיתי ! גם הצילומים !

       

      תיקון קטן . שמם  צ'ושקה והם תמיד מתוקים.

       

       

      תודה רבה גם על תיקון שם הפלפל .

        13/3/10 09:08:

      צטט: הילה פלד 2010-03-11 21:55:11


      יאמי... הצילומים והפירוט נשמעים כ"כ טעימים!

       

       

      תודה הילה :)
        13/3/10 09:08:

      צטט: adikahan 2010-03-11 19:59:59


      צילומים מעולים, מעוררי תאבון

       

      תודה רבה עדי

        13/3/10 09:07:

      צטט: ששת שצ 2010-03-11 17:45:36


      הצילומים אדירים

      אבל אם הם חריפים אני לא מתקרב

       

      תודה אהרון .טעמו של הפלפל מתוק לחלוטין כמו פלפל אדום .  לדעתי הקליפה הדקה יותר ומיעוט הגרעינים מהווים יתרון.

        13/3/10 09:06:

      צטט: mi alma 2010-03-11 16:57:06


      השושקה נפלאים!

      אנחנו נהנים מאוד מטעמם.

      תודה על מתכון מעולה!!! *

       

      תודה יקירתי . גיליתי אותם בעצמי לאחרונה ויעשה בהם שימוש מגוון

        13/3/10 09:05:

      צטט: ליאת z 2010-03-11 14:43:48

      אוהבת אותך, באמת אבל אמא שלי היא-היא כובשת הפלפלים הטובה בעולם. מעדנים!

       

      תודה ליאת  (ומה עם איזה טיפ קטן ? אני רוצה ללמוד )

        12/3/10 19:16:


      מצטלם נפלא

      בטוחה שגם הטעם יצא אלוהי

        12/3/10 15:40:

      מעדן אמיתי ! גם הצילומים !

       

      תיקון קטן . שמם  צ'ושקה והם תמיד מתוקים.

       

        11/3/10 21:55:

      יאמי... הצילומים והפירוט נשמעים כ"כ טעימים!
        11/3/10 19:59:

      צילומים מעולים, מעוררי תאבון
        11/3/10 17:45:


      הצילומים אדירים

      אבל אם הם חריפים אני לא מתקרב

        11/3/10 16:57:


      השושקה נפלאים!

      אנחנו נהנים מאוד מטעמם.

      תודה על מתכון מעולה!!! *

        11/3/10 14:43:
      אוהבת אותך, באמת אבל אמא שלי היא-היא כובשת הפלפלים הטובה בעולם. מעדנים!
        11/3/10 10:29:

      בהחלט לא פחות. תודה
        10/3/10 23:35:
      הצילומים מקסימים, מקווה שהטעם לא פחות.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין