עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    תיק אוכל

    ארוחה משובחת ל-22 איש

    15 תגובות   יום שישי , 19/2/10, 12:12

    שלום לנו

     

    ב-4 למרץ, יום חמישי -  אני מכין ארוחה "ברמה גבוה" (מצרפתית, "גורמה"...). הארוחה תתרחש "בסטודיו קולינרי" פרטי, בת"א - והיא מיועדת ל-22 איש, לא יותר.

     

    הארוחה תכלול: 

    3 מנות קטנות לפתיחה

    שזיפים ממולאים בכבד אווז, עם פיסטוקים, עטופים בפרושוטו או בייקון - אפויים.
    אוייסטר, עם קוביות יין סוטרן, מנוקד בוניל ומתובל.
    קוקי-סאן-ז'אק אפויה עם אצות, פטריות אנוקי, מיונז וואסבי וביצי סלמון שחורות
    מנת ביניים:
    בספל קטן, קונסומה מרק עוף ובשר, מרוכז וצח מאד
    עקריות:
    דג ברוטב זביון חרדל
    מנת בשר - משובחת, אלא מה
    יין
    קינוח
    קפה, תה
    *
    בקיצור צריך להירשם: או כאן, או במייל הפרטי שלי:  london1000@gmail.com
    .

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (15)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        3/3/10 09:59:


      נשמע מצוין !

       

      לא ציינת מחיר, אז אני מניחה שהארוחה מיועדת לכאלה שהעלות לא חשובה להם... (שזה באמת כייף).

       

      בהצלחה,

      :-)

      נטע

       

       

        24/2/10 19:43:

      אם עדיין יש מקום תרשום אותי בבקשה תודה
        24/2/10 13:22:

      ממממממ..  נישמע טעים

      ואיפה תתקיים הארוחה?

      צטט: ~ינואר~ 2010-02-21 23:09:23

      עם קוביות יין סוטרן, מנוקד בוניל ומתובל.
      תגיד לי עבדת ב "אל בולי"?

      שאפו מה הקינוח?

       

       הקינוח יהיה, פרט לכל מיני קטנים וטובים, כנראה גם קרם ערמונים שבושלו בואניל וחלב, עם קצפת. 

        21/2/10 23:09:

      עם קוביות יין סוטרן, מנוקד בוניל ומתובל.
      תגיד לי עבדת ב "אל בולי"?

      שאפו מה הקינוח?

        20/2/10 19:45:

      יאמי יאמי יאמי

      אני מחזקת את ידך. מבקר שגם מבשל ופותח את המטבח שלו לביקורת נאה דורש נאה מקיים

      אלמלא הניתוח המתקרב אלי, לא הייתי מחמיצה בשביל שם הון שבעולם

      אני מאמינה שאתה תעשה עוד אחת באביב ובקיץ ואז אני מקווה לבוא בחדווה

      בינתיים בהצלחה 

        20/2/10 16:51:


      דן ערב טוב

      נשמע מדהים ומעורר את מיצי הקיבה

      אך זאת אסרו עלי הרופאים אפילו לא בחשיבה

      שיהיה לכולכם בתאבון

      ואני אמשיך קש לטחון

      בברכה - ירמיק

        20/2/10 16:37:


      רגע, דן היקר.

      בהודעה היו חסרים פרטים, כמו שעה ומחיר.

      ולאחר שהם נוספו - אני נאלצת לפנות את המקומות לזוכים אחרים.

      שיהיה לך בהצלחה ולמוזמנים - בתיאבון.

      צטט: לסביסטית 2010-02-20 12:47:23


      נראה לי מפתה להירשם. שתיים.

      רשמתי

       

      צטט: יורם20 2010-02-20 15:36:11


      שעת הארוחה  ?   

       

      הארוחה תחל ב-8 בערב

        20/2/10 15:36:

      שעת הארוחה  ?   
        20/2/10 12:52:
      נראה מעולה ומבטיח.
        20/2/10 12:47:

      נראה לי מפתה להירשם. שתיים.
        20/2/10 12:42:


      אתה גם מבשל?

      יפה יפה.

      התפריט נראה מדהים. לא הבנתי כלום :)

      במה כרוכה ההרשמה?

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל