עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אחול שקשוקה - פתאום אני מוצא את עצמי קונה סלטים של צבר

    3 תגובות   יום חמישי, 18/2/10, 23:00

                                    שקשוקה

        היום קניתי מטבוחה ומשוויה של צבר, כנראה הביקור במפעל עבד גם עלי

       מה נכין? נכין שקשוקה של רפי כהן: הנה

     

    שקשוקה קלאסית ממטבוחה מרוקאית

     

    המרכיבים:

    2 קופסאות מטבוחה מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר

    1/2 כוס שמן זית

    4 ביצים טריות

    מלח ופלפל שחור

     

     

    אופן ההכנה:

    1 .               שוברים את הביצים לתוך קערה ונפטרים מחלק מכמות החלבונים (שומרים את החלבונים לשימוש אחר).

    2  .               מחממים שמן זית במחבת רחבה, מוסיפים המטבוחה ומטגנים על אש קטנה כחמש דקות תוך ערבוב מתמיד.

    3 .               מוסיפים את הביצים, מפזרים מעט פלפל שחור ומלח, ממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות ומגישים.

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/4/10 12:35:

      תמונות משגעות.

      חצי כוס שמן בשביל שייצא טעים. ידוע ששמן הוא התבלין הטריפוליטאי השולט

      אני מכין עם שמן צמחי ולא זית - פחות דומיננטי 

        19/2/10 10:44:

      צטט: odelia76 2010-02-19 10:25:43

      שאלה ד'

      למה חצי כוס שמן? 

       

      הבנאדם- אפי כהן כנראה מטורף על שמן...

      הוא אומר שצריך  ממש לטגן בהתחלה שיווצר קרמל בתחתית לפני שמכניסים את הביצים

       

      ואת צודקת אני הייתי שם מכסימום כף או שתיים שמן, יש מספיק שמן בסלטים שלהם....

        19/2/10 10:25:

      שאלה ד'

      למה חצי כוס שמן? 

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון