שקשוקההיום קניתי מטבוחה ומשוויה של צבר, כנראה הביקור במפעל עבד גם עלימה נכין? נכין שקשוקה של רפי כהן: הנה
שקשוקה קלאסית ממטבוחה מרוקאית
המרכיבים: 2 קופסאות מטבוחה מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר 1/2 כוס שמן זית 4 ביצים טריות מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה: 1 . שוברים את הביצים לתוך קערה ונפטרים מחלק מכמות החלבונים (שומרים את החלבונים לשימוש אחר). 2 . מחממים שמן זית במחבת רחבה, מוסיפים המטבוחה ומטגנים על אש קטנה כחמש דקות תוך ערבוב מתמיד. 3 . מוסיפים את הביצים, מפזרים מעט פלפל שחור ומלח, ממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות ומגישים.
|
תגובות (3)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תמונות משגעות.
חצי כוס שמן בשביל שייצא טעים. ידוע ששמן הוא התבלין הטריפוליטאי השולט
אני מכין עם שמן צמחי ולא זית - פחות דומיננטי
הבנאדם- אפי כהן כנראה מטורף על שמן...
הוא אומר שצריך ממש לטגן בהתחלה שיווצר קרמל בתחתית לפני שמכניסים את הביצים
ואת צודקת אני הייתי שם מכסימום כף או שתיים שמן, יש מספיק שמן בסלטים שלהם....
שאלה ד'
למה חצי כוס שמן?