עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    לביבות ירק בולגריות

    2 תגובות   יום שבת, 13/2/10, 10:58

     

    לפני המון זמם קראתי בבלוג של אריאלה פיקסלר בתפוז מתכון לביבות קישואים יווניות.

    מתכון מוצלח וטעים.

    אי אפשר להתעלם מהמוצרים  הטובים של ארצות הבלקן ולאיזון יצרתי את המתכון הזה:

     

    לביבות ירק בולגריות

     

    2 כרישות ( את החלק הלבן ניצלתי לתבשיל אחר)

    חבילה תרד ערבי ( זה עם הגבעולים הארוכים)

    5 קישואים קטנים

    חצי חב' גבינה בולגרית

    1 ביצה

    פלפל שחור

    שמיר קצוץ ובצל ירוק קצוץ

    שום - אופציה

    כף גדושה קמח

    3 כפות פירורי לחם לבלילה

    פירורי לחם לטיגון

    שמן זית או קנולה.

     

    מבשלים כל ירק בנפרד: את גבעולי התרד אפשר לקצוץ ולבשל את העלים, את הכרשה חותכים ומבשלים. את הקישואים מרסקים ומכניסים לסיר עם מים רותחים ולא מבשלים.

    את כל הירקות מצננים וסוחטים את הנוזלים.

     

    מרסקים את הרקות במעבד.

    מרסקים גבינה על הפומפייה

    מערבבים עם צמחי התבלין, התבלינים, והביצה.

    מוסיפים את הקמח ופירורי הלחם.

    צרים קציצות ומגלגלים בפרורי לחם, משטחים ומטגנים.

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        18/2/10 21:14:

      צטט: דליה מ. 2010-02-18 16:10:19

      מתכון מנצח - מה דעתך אפשר גם לאפות

      את הלביבות - יאמי

      אפשר להוסיף ביצה אחת או שתיים ולהכין כפשטידה

       

        18/2/10 16:10:

      מתכון מנצח - מה דעתך אפשר גם לאפות

      את הלביבות - יאמי

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון