עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סלט קישואים

    2 תגובות   יום חמישי, 11/2/10, 18:09


    במהלך הסיור בסלטי צבר ראיתי את תהליך היצור של סלט הקישואים, אני יכול לומר זה מדהים.

    קישואים

    מה שמדהים אותי יותר, זה שהטעם שלו זהה לסלט שאני מכין

    איך אני מכין?

    הנה:

    סלט קישואים

    4-5 קישואים מקולפים ומרוסקים על פומפיה

    2 בצלים גדולים פרוסים

    ביצה קשה

    כף גדושה מיונז

    מל"פ

    כפית לימון

     

    לטגן את הבצל שיתחיל להיות ממש חום חום

    להוסיף את הקישואים ולערבב כל הזמן עד שהם ממש נדבקים למחבת ומקבלים צבע

    לסנן את השמן במסננת ולקרר

    להכניס למעבד עם הביצה וכל חומרים ולטחון לעיסה אחידה

     

    כעת הדילמה

    האם להמשיך להכין או לקנות

    מבטיח לכם שאף אחד לא ירגיש את ההבדל.

     

    בא לכם מתכון של רפי כהן לסנדויץ' עם סלט קישואים?

     

     

    כריך סלט קישואים ובצל מטוגן עם גבינת קשקבל וחסה אדומה

     

     

    המרכיבים:

    סלט קישואים ובצל מטוגן מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר

    פרוסות דקות של גבינת קשקבל

    חסה אדומה מסולסלת, שטופה ומיובשת היטב

    לחם פרוס (מאיזה סוג שאוהבים)

     

     

     

    אופן ההכנה:

    • 1. מורחים בנדיבות סלט קישואים ובצל מטוגן על פרוסת לחם.
    • 2. מסדרים פרוסות של גבינת קשקבל על סלט הקישואים, מוסיפים עלי חסה, סוגרים בפרוסת לחם נוספת ומגישים.

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        12/2/10 11:36:

      צטט: גלית א' 2010-02-12 09:51:29

      כמה ואיזה שמן לטיגון הבצל?

       

       

      למזלנו קישואים לא סופגים שמן כמו חצילים

      כמות השמן לבצל כ 3 כפות לפחות

      יתכן ובהכנסת הקישואים ידרשו עוד שתי כפות

        12/2/10 09:51:
      כמה ואיזה שמן לטיגון הבצל?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון