עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    פנקייק לארוחת בוקר

    20 תגובות   יום רביעי, 3/2/10, 11:33

    ככה פותחים את היום ! פנקייק שמנמן עבה וטעים.עם פינוק שכזה על הבוקר ..היום נראה אחרת לגמרי -תאמינו לי ..

    הפנקייק הזה היווה ארוחת בוקר מפנקת בתוספת סירופ מייפל (אפשר גם דבש) וגבינה לבנה (רזה..). לדעתי מיעוט אבקת האפייה בתערובת מיטיב עם הפנקייק .קחו מתכון להכנת פנקייק אמיתי :

    -
    פנקייק

    החומרים:

    225 גרם קמח רגיל

    קורט מלח

    1/2 כפית אבקת אפייה

    2 כפות דבש נוזלי (3 כפות דבש למי שרוצה מתוק יותר)

    150 מ"ל יוגורט = מיכל קטן של יוגורט

    2 ביצים L

    100 מ"ל מים

    -

    מעט שמן קנולה לטיגון

     

    אופן ההכנה:

     

    בקערה לערבב: קמח מנופה + אבקת אפיה ומלח.

    להוסיף:  דבש, יוגורט וביצים.לטרוף היטב.

    להוסיף מחצית מכמות המים ולערבב . להוסיף את יתר המים ושוב לערבב לקבלת תערובת חלקה.

    לחמם מעט שמן במחבת קטנה. לצקת כ- 3 כפות מעיסת הפנקייק. לטגן  כ- 3 עד 4 דקות מכל צד .

    להמשיך לטגן את יתר התערובת באותו האופן . במחבת טפלון לא תהיה נחיצות להוספת שמן נוסף.

    יתקבלו כ- 10 + פנקייקים .

    להגיש חם.

     

    צילום: חני הראל 
    דרג את התוכן:

      תגובות (19)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/2/10 23:51:


      סוד קטן ומתוק, שעד היום לא גיליתי לאף אחד...

       

      לעיסה של הפנקייק אני מוסיפה

      כף או שתיים פריגת תפוזים קפוא -

      הטעם משודרג פלאים.

       

       

        8/2/10 23:39:

      רעיונות נהדרים, תודה
        8/2/10 14:02:

      אני מכניס את היוגורט (או השמנת) קודם וממלא את הגביע בקמח - זה המדיד שלי לקמח בפנקייק :-)

      אה - וכמה שיותר אחוזי שומן לחלב\יוגורט\שמנת חמוצה\שמנת לקפה - הפנקייקס יצאו שמנמנים ואווריריים יותר.

        8/2/10 00:31:

      צטט: שושנה13 2010-02-07 11:35:19

      אפשר לקבל מוכן הביתה?

       

      אופס.. זה יתקרר בדרך , יאבד את כל הטעם שלו ..

       

        8/2/10 00:30:

      צטט: lizkak 2010-02-06 15:37:37

      כמו שצריך. 

       

      למרות שגיליתי (וכאן אני מגלה סוד שמור :) ) שבעוגות עדיף להוסיף את הסירופ המעפאן - הטעם שלו דומיננטי יותר ולא הולך לאיבוד באפיה.

       

      מעניין אבל לא משכנע  צוחק אותי ..  תרגישי חופשי עם הסודות , כאן זה ה-מקום לחשוףאותם אחד אחד :)

        7/2/10 11:35:
      אפשר לקבל מוכן הביתה?
        6/2/10 15:37:

      כמו שצריך. 

       

      למרות שגיליתי (וכאן אני מגלה סוד שמור :) ) שבעוגות עדיף להוסיף את הסירופ המעפאן - הטעם שלו דומיננטי יותר ולא הולך לאיבוד באפיה.

        6/2/10 06:43:

      בבקבוק הזכוכית, הקנדי תמיד בדלת המקרר ורק המקורי. NEVER  תחליפים . תודה :-)  (האייקונים עודלא התעוררו)
        5/2/10 21:28:

      נראה פנטסטי. לשון בחוץ

      את משתמשת במייפל אמיתי או באפיכל? 

        5/2/10 10:58:

      צטט: פרמינה דאסה 2010-02-04 16:32:18

      אלוהים.....

      תמיד את עושה לי אתזה .......

      עכשיו אני מתה.....זהו.......

      קריצה

       

       

      תודה מתוקה וסוף שבוע נפלא . מתאים לך קריצה.

        5/2/10 10:57:

      צטט: יוסי בר-אל 2010-02-04 15:55:57

      שוב נתת לי רעיון ( ומתכון ) .

      זה בדיוק מה שאכין ליונתן בשבת .

       

      בתאבון ,תודה יוסי .

        5/2/10 10:57:

      צטט: דיקלה5 2010-02-03 20:19:11

      עם הרבה הרבה מייפל...

      לך *

       

      תודה . היה לא מעט סירופ מייפל. נאלצתי להותיר צלחת נקייה .. 

       

        5/2/10 10:56:

      צטט: הקדרה של ששת 2010-02-03 20:03:35

      עם הצילומים המדהימים הללו  אי אפשר להשאר אדיש

       

      תודה גדולה אהרון .

        5/2/10 10:55:

      צטט: mi alma 2010-02-03 17:44:50

      הפנקייק, הצלחת המעוטרת והמפה הורודה - מושלם! *

      תודה חניתה יקרה :)))

       

      תודה אלמתי ושבת נפלאה לך ולמשפחתך נשיקה. הצלחת 'מנצנצת' אבל השתלבה עם הפנקייק..:)

        4/2/10 16:32:

      אלוהים.....

      תמיד את עושה לי אתזה .......

      עכשיו אני מתה.....זהו.......

      קריצה

       

        4/2/10 15:55:

      שוב נתת לי רעיון ( ומתכון ) .

      זה בדיוק מה שאכין ליונתן בשבת .

        3/2/10 20:19:

      עם הרבה הרבה מייפל...

      לך *

        3/2/10 20:03:
      עם הצילומים המדהימים הללו  אי אפשר להשאר אדיש
        3/2/10 17:44:

      הפנקייק, הצלחת המעוטרת והמפה הורודה - מושלם! *

      תודה חניתה יקרה :)))

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין