עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סיפורה של כנאפה למוצאי טו בשבט

    2 תגובות   יום ראשון, 31/1/10, 23:28


    זהו מתכון מצולם

     

     

    זה מתחיל בשיחה ורעיון

    1

    שערות קדאיף ספוגות חמאה מומסת הונכו בתבנית לשמירת הצורה ועליהן  תערובת פירות יבשים

    2

    מסביב גבינה ובאמצע פיסטוק ואגוזי מלך

    3

    מכסים היטב בשערות קדאיף

    4

    הופכים לתוך מחבת ומטגנים

    5

    יש לנו כבר צד אחד מטוגן כעת להפוך ולטגן צד שני

    6

    כעת זה כבר מטוגן

    כדאי להכניס לתנור חם 20 מעלות לחמש דקות

    7

    זהו כעת להחזיר לתבנית החד פעמית

    יוצקים סירופ

    1 כוס סוכר

    1 כוס מים

    כף מי ורדים

    אורזים ולוקחים לפנק את החברים

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        12/2/10 14:55:

      צטט: בלוג אוכל 2010-02-01 08:36:26


      נראה כפינוק מושלם ועוד-עם הפתעות בפנים .

      כעת יש לי אתגר חדש

      להכין את הכנאפה של שף טארק שהואן עם סולת

       

        1/2/10 08:36:

      נראה כפינוק מושלם ועוד-עם הפתעות בפנים .

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון