עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מרק כתום בתוך דלורית

    2 תגובות   יום שבת, 30/1/10, 14:52

     

    אין כמו מרק סמיך חורפי וכאשר הוא מוגש בתוך דלורית אפשר לחלום על כפר.

     

    1 דלורית

    פלח דלעת

    2 גזרים

    בטטה

    שמן זית

    קינמון

    אגוז מוסקט

    מלח, פלפל

    ציר מרק

    מים לפי הצורך

     

    חוצים את הדלורית ומרוקנים את הגרעינים. יוצקים בכל אחת כפית שמן זית מורחים,

    מפזרים קינמון ומלח. המליצו לי מייפל אולם לא היה לי.

    מכניסים לתנור לשעה.

    כעת מכניסים את שאר הירקות הכתובים לסיר עם מים ומבשלים שעה. מוציאים את הדלורית מהתנור. מרוקנים שכבה ( משאירים משהו לגרד באכילה) ומכניסים למרק, יוצקים ציר מרק

    לרמת הסמיכות הרצויה. טיפה אגוז מוסקט, מלח פלפל וטוחנים.

    מביאים לרתיחה ומגישים בתוך הדלורית או בקעריות.

     

    1

     

    2

     

    3

     

    4

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/1/10 23:27:

      צטט: צבי קירשטיין 2010-01-30 16:44:22

      תודה ששת.

      כל המתכונים שלך

      טעימים מאוד.

       

      תודה

      פידבק חשוב לי מאוד

        30/1/10 16:44:

      תודה ששת.

      כל המתכונים שלך

      טעימים מאוד.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון