עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    8 'בונבונים' לשבת וגם מתכון לבראוניז עם קוקוס

    12 תגובות   יום שישי , 29/1/10, 01:38

     

    1. סרטון האנימציה שלמעלה :

    נוצר ע"י הסטודיו האוסטרלי  sixty40  (בקישור סרטונים נוספים) עבור תחנת הכבלים האוסטרלית TV1

    הסרטון קייצי אבל כולל פירות חורף גם כן.

    --

    2. מתנה לאופים

    מעצבת שוויצרית 'סוויס מיס'  החיה בניו יורק יצרה מערוך מקורי ביותר הכולל לוח שנה המוטבע על הבצק .

     

      Bakery Calendar ;)

     

    לפרטים ומקור התמונה - לחצו כאן

    --

    3. תשתו תה עם צוללת צהובה?  

    חברת העיצוב הישראלית הממוקמת בת"א Monkey Business  מפתיע גם הפעם עם עיצוב מדליק לכוס התה שלכם.'צוללת' צהובה הנפתחת לשם מילוי תערובת עלי תה אהובים. להשרות את הצוללת דקות ספורות במים רותחים למיצוי הטעימים.

     

    פרטי הצוללת ונוספים +מקור התמונה - כאן

    --

    4. טיימר 7 הדקות און ליין במיוחד לבישול ביצים - כאן

     

     20100125-eggwatchers.jpg

     

     

     --

    5. בעלת הבלוג Patent and the Pantry אוהבת עקבים גבוהים ויתרה מזאת היא גם מבשלת על עקבים. תוצאת בישול אחת לפחות הקסימה אותי : גרגירי חומוס עם עלי מנגולד. לקיצור התהליך היא ממליצה להשתמש בגרגירים מקופסאת שימורים - הנה המתכון המצולם.

    --

    6. Coffee and Milk

    טיפות חלב מעובדות על ספל קפה . עבודה בפליקר של  Chaval Brasil  - הקסם כאן .

    --

    7. "מגישים מנות אחרונות. נמסיס שוקולד, בננה מקורמלת וקצפת וניל"- כך כתב רן  .
    ישנן יצירות מתוקות שגם הצלחת עליהן הן מונחות נראת טעימה .עבודה מתוקה ,מדוייקת ומעוררת תאבון של  רן שמואלי - כאן +[יתר הקסמים של השף]
    -
    8. מטבח שלם עשוי מלגו - כאן . הצבעוניות שולטת !
    --
    9. מתכון :בראוניז עם קוקוס
      
    לשכבת הקוקוס:

    1 1/4 כוסות קוקוס- כ 120 גרם
    1/8 כוס שוקולד מריר קצוץ דק או שוקולד צ’יפס
    1 כף סוכר
    1 כף דבש
    1 כפית תמצית וניל
    1/8 כוס קמח רגיל= 18 גרם
    כ- 2 כפות מים

    לשכבת הבראוניז:

    160 גרם חמאה מומסת ,חמימה 
    2 ביצים L
    כוס ורבע סוכר = 250 גרם (אוהבי מתוק תגדילו את הכמות עד כוס ושליש/וחצי) 
    1 כפית תמצית וניל
    3/4 כוס קמח רגיל = 105 גרם
    1/2 כוס קקאו איכותי
    1/2 כפית סודה לשתיה
    קורט מלח

    תבנית: 22 ס"מ
    ההכנה:
    לחמם תנור ל 180C.
    לערבב את כל מרכיבי שכבת הקוקוס במזלג. תתקבל תערובת פירורית (ניתן להוסיף עוד כף מים לפי הצורך)
    בקערה נפרדת לטרוף:
    חמאה, סוכר, ביצים ווניל.
    לבחוש פנימה: קמח, קקאו, סודה לשתיה ומלח.

    הרכבה:
    לצקת 2/3 מתערובת החומה לתבנית האפייה .
    לשפוך מעל את מלית הקוקוס.לישר ולהדק היטב עם כף.
    לצקת מעל בכפות את יתרת העיסה החומה.לישר (העיסה תתיישר ותמלא את התבנית בזמן האפייה ).
    אפייה:
    לאפות את העוגה  28-30 דקות בחום של 180 מעלות .להנמיך את החום ל 160C ולאפות עוד כ- 10 דקות.
    להניח לצנון. להכניס למקרר מכוסה , לשעה בלבד לפחות.
    לחתוך לריבועים/מלבנים בגודל הרצוי.מומלץ לשמור את הבראוניז כל הזמן בקרור (כך העוגה יציבה)
    הבראוניז ניתנים להקפאה .
    זו מנת העוגה האישית שלי מהבוקר :


     צילום העוגה: חני הראל
    --

    עדכון : תראו איך עומר מצלם

    דרג את התוכן:

      תגובות (12)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/1/10 22:03:

      תודה ! הבראוניז מוצלחים. נפרסו הפעם למלבנים יחסית דקים . שבוע טוב  .
        30/1/10 18:38:


      אהבתי את הגימיקים

      גם הבראוניס נראה מצוין

        29/1/10 20:31:

      צטט: פטיסרי 2010-01-29 19:46:56

      צטט: בלוג אוכל 2010-01-29 09:48:36

      צטט: פטיסרי 2010-01-29 07:38:15

      נחמד נדלקתי על המערוך

       

      משעשע .נראה פחות פרקטי ולא בטוח שהבצק עובר אפייה? .. תודה

       

      חשבתי יותר על בצק סוכר

       

      רעיון גדול , תודה !

        29/1/10 20:30:

      צטט: דיקלה5 2010-01-29 19:05:11

      הסרטו מקסים...חלקתי עם עןד אנשים

      וכולם נהנו...

      לך *

       

      בשמחה ותודה .

        29/1/10 19:46:

      צטט: בלוג אוכל 2010-01-29 09:48:36

      צטט: פטיסרי 2010-01-29 07:38:15

      נחמד נדלקתי על המערוך

       

      משעשע .נראה פחות פרקטי ולא בטוח שהבצק עובר אפייה? .. תודה

       

      חשבתי יותר על בצק סוכר

        29/1/10 19:05:

      הסרטו מקסים...חלקתי עם עןד אנשים

      וכולם נהנו...

      לך *

        29/1/10 16:56:

      תודה חנן  . נו.. תתחיל לאפות יחד עם המתוקה שלך :)
        29/1/10 13:02:
      אני מכור לבלוג שלך. הוא עושה לי חשק לאפות (אני רק מבשל)
        29/1/10 09:49:

      צטט: hananraviv 2010-01-29 09:06:14


      הסרט משגע הבן שלי ממש הוקסם

       

      שמחתי לקרא . גם שני הסרטים הנוספים מאותו בית יוצר- בקישור חביבים אבל זה המוצלח מבינהם .

        29/1/10 09:48:

      צטט: פטיסרי 2010-01-29 07:38:15

      נחמד נדלקתי על המערוך

       

      משעשע .נראה פחות פרקטי ולא בטוח שהבצק עובר אפייה? .. תודה

        29/1/10 09:06:

      הסרט משגע הבן שלי ממש הוקסם
        29/1/10 07:38:
      נחמד נדלקתי על המערוך

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין