אולי שפים היו מגישים אותו אחרת, אבל לא תהיה תוצאה שונה ( נכון אולי עם בלו מרי -גבינה כחולה)
4 בייבי סלק עלי בייבי כמה נבטי חמנייה 2 כפות חמוציות כף גרעיני דלעת מקולפים כף פקאן סיני שבורים 4 עגבניות שרי ויניגרט: לימון, שמן זית, חומץ, חרדל , דבש, מיונז, מלח, קורט סוכר.
את הסלקים מכינים מבעוד מועד- עוטפים בניר כסף ואופים בתנור בחום גבוה לפחות שעה. מקלפים את הסלקים, מכינים ויניגרט קל משמן זית לימון חומץ ומלח ומשרים בו את הסלקים במקרר. מוסיפים שעה לפני הארוחה לויניגרט עם הסלקים את החמוציות, את הסלקים חותכים לרבעים ומערבבים. בצלחת הגשה מתאימה מניחים את עלי הבייבי, עגבניות שרי חצויות, גרעיני הדלעת, והפקאן. מניחים את הסלקים עם החמוציות ללא המשרה. את המשרה שנותר בקערית מערבבים עם שאר חומרי הויניגרט מתקבל רוטב ורוד נעים למראה. יוצקים מעל הסלט ומגישים. אף שף לא היה מתבייש להגיש, רק היה מעצב אותו. אבל אנחנו שניים.... |
תגובות (4)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
ספרי לי על זה
נשמע פצצה
של בריאות
ששת יקרי
והנה אחד משלי:
הקפא 4 סלקים קטנים מבושלים במקפיא ל12 שעות.
הוצא כחצי שעה לפני השימוש
חתוך לרבעים
הכנס למערבל מזון יחד עם
כף סוכר דמררה, חתיכה יפה של ג'נג'ר טרי, קלוף,
רבע כפית הל טחון
2 כפות מיץ לימון טרי
ערבל על רטט עד שכל הסלק קוצץ
בכף של כדורי גלידה, הכן כדורים של רסק הקרח
הגש בכוסות פודינג קטנות כמנה ראשונה או כמרענן-חיך.
Bon Apetit
נהדר שש. אעשה אותו אני מתה על סלק. מומלץ.