עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מרק כרשה

    0 תגובות   יום שני, 18/1/10, 00:19

     

    אצל יעל בחלוה לגמתי מהמרק הזה ונדלקתי, הי לי הרושם שאינו חלבי בכלל, מה שהדליק אותי זה שליאור

    האיש אשר על הבישולים השתמש בכמון לתיבול  וזה בהחלט טוויסט  שמשדרג את המרק המון בשבילי.

     

    3 כרישות

    מים

    כף שמן זית

    כף אבקת מרק בטעם עוף פרווה

    פלפל שחור

    כמון וזרעוני כמון

     

    מחלקים את החרשות לחלקים ומבשלים עד לריכוך מלא.

    טוחנים עם מוט

    מוסיפים את האבקה ותבלינים. מבשלים עוד רבע שעה

    בהגשה מפזרים גרגרי כמון.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון