עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    ניוקי עם ארטישוק ופטריות

    0 תגובות   יום שבת, 16/1/10, 14:49

     

    לא תמיד יש לי זמן ואפשרות להכין ניוקי לבד, אז יש גם ניוקי מוכן.

    על מנת להתקרב לטעם של מסעדות שף החלטתי לתת לו טעם של ארטישוק ירושלמי.

     

    הכנת הארטישוק הירושלמי

    רצוי שיהיה מושרה שלושה ימים  במים קרים עם החלפות למניעת תופעות לוואי.

    את הארטישוק המקולף מכניסים לכלי חסין אש שלם יוצקים שמן זית וכף מים ומכניסים מכוסה  לתנור ל45 דקות לערך

    ב180 מעלות עד שמתרכך לאכילה ( הזמן על פי תוצאת הריכוך).

     

    את הניוקי  מבלים עד שהוא צף להוריד מיד, לפתוח את הכלי עם הארטישוק הירושלמי, לפרוס, ולהעביר את הניוקי פנימה.

    לנער בקלילות להפוך לכלי הגשה.

     

    מטגנים פטריות מחולקות לרבעים עם בצל ופלפל שחור ומלח ומפזרים מעל.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון