עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    קרספלה איטלקיה עם תרד וגבינה

    10 תגובות   יום שבת, 16/1/10, 12:09

     

    קרספלה במלית תרד וריקוטה בציפוי רוטב עגבניות ופרמזן :

    קרספלה אותם קרפים איטלקיים הממולאים במגוון מליות בציפוי רוטב וגבינה ואפויות בתנור. מטעם מנחם וקל להכנה. --


    קרספלה תרד גבינה

    --

    שלב א'

    הכנת החביתיות:

    לערבב חצי כוס קמח רגיל (70 גרם) וקורט מלח. לטרוף פנימה שתי ביצים L .

    להוסיף 100 מ"ל חלב ולערבב היטב . להוסיף עוד 100 מ"ל חלב ולטרוף לעיסה חלקה.

    במחבת טפלון 20 ס"מ לטגן 7 חביתיות : 60 מ"ל עיסה עבור כל חביתית .לשמן את המחבת במעט שמן רגיל לפני טיגון החביתית הראשונה בלבד .2 דקות טיגון בצד אחד ועוד דקה בצד השני. לערום את החביתיות  על צלחת.

    -

    שלב ב'

    הכנת מלית התרד- ריקוטה:

    בווק /מחבת גדולה לטגן בצל ושום קצוץ במעט שמן עד להזהבה.

    להוסיף 200 גרם עלי תרד טרי .לערבב ולבשל קצרות עד שהתרד מצטמק והוא רך. לכבות את הלהבה.לתבל במלח, פלפל שחור גרוס ומוסקט טחון. לצנן מעט ולסנן מהנוזלים העודפים.

    לערבב פנימה - 250 גרם גבינת ריקוטה (5%) ומספר כפות גבינת פרמזן מגוררת גס.

    התרד לפני ואחרי הבישול:  

     

     

     --

    שלב ג': 

    הרכבת המנה ואפייה:

    לחמם תנור/טוסטר אובן לחום של 200 מעלות צל'.

    למלא כל חביתית במלית: להניח מהמלית במרכז (פס עבה לאורך ) לסגור את הקצוות (לא כפי שאני סגרתי בגלל קוטן החביתית שלי) ולגלגל. להניח את החביתיות המגולגלות בצמידות בתבנית אפיה בינונית ריבועית /מוארכת.

    למרוח מעל החביתיות רוטב עגבניות בעיקר במרכזן. אני שמתי כ- 3/4 צינצנת רוטב עגבניות מוכן וחריף תוצרת ברילה.

    לפזר מעל הרוטב מספר כפות גבינת פרמזן מגוררת גס.

    לאפות כ- 20 דקות ולהגיש חם.   

     

     

     

    צילומים: חני הראל - כל הזכויות שמורות.

    המתכון מתורגם ומעובד ממגזין הבישול הבריטי הצמחוני . במתכון המקורי יש שימוש ב-350 גרם תרד ויותר גבינת פרמזן ומוסקט .

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/1/10 17:03:

      צטט: פרמינה דאסה 2010-01-17 13:26:13


      מממ....

      רעיון מצוין.......:)

       

      תודה רבה :)

        18/1/10 15:25:

      צטט: ~ינואר~ 2010-01-16 20:11:13


      וואו אני משוגעת על תרד אני אכין את זה בגרסה של RAW FOOD

      תודה מוכשרת .

      לתרד יש ערך תזונתי גבוה והוא מכיל כמות גבוהה של ויטמינים ביניהם ויטמין K (שלא מומלץ לנוטלי קומדין עקב הפחתת האפקט התרפואיטי), חומצה פולית, ויטמינים רבים אחרים, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון.

       

      תודה ! את הולכת לנסות את זה עם תרד חי לגמרי ? 

      אגב, לדעתי ניתן לגוון עם סוגי הגבינות . אפילו גבינה לבנה רכה/מלוחה על כל סוגיה.

      תודות על הערכים התזונתיים שאת מוסיפה זה חשוב . אני מאוד אוהבת תרד ומסוגלת לאכול כמות עד ששורף לי בקיבה ..

        18/1/10 15:10:

      צטט: דיקלה5 2010-01-16 16:46:16

      שווה לנסות...זה נראה מצויין...

      לך *

       

      תודה רבה :)

       

        18/1/10 14:46:

      צטט: mi alma 2010-01-16 16:16:51

      חניתה יקירה,

      המתכון מעורר תיאבון והצילומים מעולים.

      מחלקת לך מלא כוכבים מליבי

      כי אין עוד אחת כמוך!!! *


       

       

      תודה רבה  יקירתי נשיקה

        18/1/10 14:25:

      צטט: ששת שצ 2010-01-16 15:00:51

      נראה סוף הדרך

       

      תזכירי לי בשבועות

       

       

      תודה רבה אהרון , וודאי שאזכיר .
        17/1/10 13:26:


      מממ....

      רעיון מצוין.......:)

        16/1/10 20:11:


      וואו אני משוגעת על תרד אני אכין את זה בגרסה של RAW FOOD

      תודה מוכשרת .

      לתרד יש ערך תזונתי גבוה והוא מכיל כמות גבוהה של ויטמינים ביניהם ויטמין K (שלא מומלץ לנוטלי קומדין עקב הפחתת האפקט התרפואיטי), חומצה פולית, ויטמינים רבים אחרים, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון.

        16/1/10 16:46:

      שווה לנסות...זה נראה מצויין...

      לך *

        16/1/10 16:16:

      חניתה יקירה,

      המתכון מעורר תיאבון והצילומים מעולים.

      מחלקת לך מלא כוכבים מליבי

      כי אין עוד אחת כמוך!!! *


       

        16/1/10 15:00:

      נראה סוף הדרך

       

      תזכירי לי בשבועות

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין