עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    גזר מוקפץ בווק עם ג'ינג'ר ושום

    2 תגובות   יום שישי , 15/1/10, 19:59

    מנת תוספת עשויה גזר מתובל . המנה קלה להכנה, בריאה וטעימה מאוד. מסוג המנות שאני מכריזה: רוצו להכין !. הצירוף של השום והג'ינג'ר תורם למנה ריח נפלא .המתכון על פי השף קן הום , השף הבריטי מלוכסן העיניים החייכן שמתמחה גם בארוחות בריאות צימחוניות עשויות בווק.

    גזר מבושל מכיל כמות גדולה יותר של חומרים נוגדי חימצון מאשר גזר טרי.אותם האנטי אוקסידנטים החיונים לגופנו זמינים יותר בגזר מבושל .הבישול הקצר מרכך את הגזר אבל במידה. הנוזלים נספגים ודקה נוספת בווק הלוהט תשחים את הגזר מעט.

    -- 

     

    גזר ג'ינג'ר ושום

    --

    החומרים:

     

    450-500 גרם גזר, כ-6  גזרים

    כף שמן חמניות/קנולה

    שן שום גדולה מגוררת או יותר לפי הטעם

    כף ג'ינג'ר טרי מגורר דק

    1/2 כפית מלח שום - אני שמתי מלח עבה גבישי מן ההימלאיה

    4 כפות מים או ציר מרק

     

    לקישוט: מעט כוסברה ובצל ירוק קצוץ- אני ויתרתי.

    אופן ההכנה:

     

    * לקלוף את הגזר ולחתוך לפרוסות דקות אלוכסניות.

    * לחמם ווק על להבה חזקה ולהוסיף את השמן. כשהשמן חם להוסיף:

    שום,ג'ינג'ר ומלח. להקפיץ  20 שניות /עד שזהוב היטב.

    * להוסיף את הגזר ולהקפיץ במשך 2 דקות.

    * להוסיף את הנוזלים ולהמשיך להקפיץ 4-7 דקות עד שהגזר מתרככך ומשחים מעט.

    ניתן להוסיף כוסברה ובצל ירוק, לבחוש ולהגיש חם.


    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/1/10 16:19:


      אוהבת גזרים מושבעת אני.

      תודה יקירה על כל מה שאת מביאה :)))

      הבאת 2 מתכונים מנצחים.

        16/1/10 13:26:


      נראה מעולה כרגיל,

      אני הכנתי רצועות עוף בקארי תאילנדי,

      ארכיון

      פרופיל