עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    עוף בסגנון מחמאר

    4 תגובות   יום שבת, 9/1/10, 10:29

     

    1 עוף מחולק

    כוס אורז

    2 תפוחי אדמה

    2 גזרים

    אפשר גם פלפל אדום

    שומר

    חבוש

    בצל

    חופן צנובר

    תבלינים

    מלח

    רבע צרור פטרוזליה

    כוס וחצי מים

     

    ההכנה

    את האורז שוטפים ומשרים רבע שעה במים חמים מסננים ומיבשים.

    את תפוחי האדמה פורסים לרוחב.

    את השומר מחלקים לרבעים

    את הגזר מקלפים, חוצים, ומחלקים כל חצי לרבעים

    את החבוש מקלפים וחותכים חלקים אכילים

    קוצצים את הפטרוזלייה

     

    מטגנים בצל להשחמה, מסירים לקערה.

    מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה ומעבירים לצד

    מטגנים את חלקי העוף משני הצדדים, מסירים לצלחת

    מטגנים את הירקות ומסירים

    מטגנים קלות את הצנוברים. מסירים

    מוסיפים לסיר את האורז תבלינים ואת הפטרוזיליה, מטגנים כמה דקות בודדות.

    יוצקים את המים מבשלים חמש דקות.

     

    מסדרים בכלי את תפוחי האדמה, מפזרים את הירקות מעל. מפזרים את האורז מפזרים מחצית מהצנובר.

    מניחים את העוף מעל ואת נתחי החבוש. מפזרים צנובר

    אופים בתנור חם 200 מעלות חצי שעה ומורידים ל100 מעלות לשעתיים.

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        12/1/10 12:43:

      צטט: שמים1 2010-01-10 09:09:09


      ששת

      נראה מעולה וטעים

      אני מתכוונת להכין לבן המתוק שלי שיחזור בעזרת ה' ביום שישי מתיאלנד .

      תודה על המתכון

      ושיהיה שבוע טוב

       

       

       

       

       

       

      אשמח לשמוע תוצאות

        12/1/10 12:42:

      צטט: anaatti 2010-01-10 07:44:51


      נראה מעולה ♥

      דורש קצת עבודה , אך התוצאה הניראית פה, בהחלט שווה את המאמץ,,,,,

      תודה לך,,

      המתכון ינוסה בקרוב,,,

       

       


      אשמח לשמוע
        10/1/10 09:09:


      ששת

      נראה מעולה וטעים

      אני מתכוונת להכין לבן המתוק שלי שיחזור בעזרת ה' ביום שישי מתיאלנד .

      תודה על המתכון

      ושיהיה שבוע טוב

       

       

       

       

       

        10/1/10 07:44:


      נראה מעולה ♥

      דורש קצת עבודה , אך התוצאה הניראית פה, בהחלט שווה את המאמץ,,,,,

      תודה לך,,

      המתכון ינוסה בקרוב,,,

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון