עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    שעועית ירוקה בנוסח המזרח הרחוק

    0 תגובות   יום חמישי, 7/1/10, 12:16

     

    זכרונות מתאילנד... הכל כל כך טרי, האוכל טעים

     

    10-15 יח' שעועית הונדית

    בצל אחד חצוי ופרוס

    בצל ירוק פרוס2 כפות סויה

    כף או שתיים טריאקי

    מלח לפי הטעם

    שמן

    פלפל שחור גרוס טרי

    כוס מים

     

    את השעועית חוצים לאחר קיצוץ הקצוות וחותכים כל מחצית לאורך.

    מטגנים את הבצל בווק עד שמשחים. מוסיפים את השעועית ומקפיצים כ 10 דקות.

    מוסיפים סויה וטריאקי וממשיכים להקפיץ לפחות חמש דקות .

    ממליחים בהתאם, ומפלפלים. מערבבים מוסיפים את הבצל הירוק, מקפיצים.

    מוסיפים כוס מים. אם אוהבים סמיך אפשר להוסיף עם המים קורנפלור מומס.

    מבשלים לדרגת הפריכות הרצויה. כ10 דקות

     

    כל זמני ההקפצות הם בהתאם לדרגת הפריכות שמעוניינים.

     

    מגישים

     

    אפשר לגוון עם פטריות אנוקי או אחרות

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון