עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    קינואה גורמה

    8 תגובות   יום שישי , 1/1/10, 21:13

     

    רעייתי היא זו שהכניסה את הקינואה הביתה, גם אורז מלא. לא ידעתי מה אני עושה עם עצמי. זה היה פשוט בלתי נסבל.....עד שלמדתי להכין:

     

    המרכיבים

    כוס קינואה

    בצל קצוץ דק

    2-3 כפות עגבניות שרי מיובשות

    כף אוכמניות מיובשות

    2 כפות חמוציות

    כף מלאה פפריקה מרוקאית בשמן

    מעט פלפל שחור

    מעט תבלין כוסברה גרגרים

    מלח

    כף שמן זית

     

    לבישול

    2 כפות שמן

    כוס וחצי מים

     

    ההכנה

    מערבבים היטב את הקינואה עם המרכיבים

    מחממים את השמן בסיר,

    מטגנים את הבצל,

    מוסיפים את התערובת, מערבבים דקה

    מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, סוגרים עם מכסה

    מבשלים על אש קטנה חצי שעה ומותירים עוד חצי שעה סגור.

    גורמה.

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        3/1/10 23:41:

      צטט: anaatti 2010-01-03 07:31:11


      נראה מצויין,,,,

       

      אני ניסיתי להכינה כמו טבולה יצא דיי טוב ♥

       

      אני ממש ממליץ לנסות את המתכון הזה הוא מעולה

      נסי ודווחי לי

       

      ששת

        3/1/10 07:31:


      נראה מצויין,,,,

       

      אני ניסיתי להכינה כמו טבולה יצא דיי טוב ♥

        2/1/10 21:25:

      צטט: שרי 10 2010-01-02 20:22:03


      נפלא!

      מתכוונת להכין עוד הערב!

      תודהההההה.

       

       


      זה נפלא באמת
        2/1/10 21:25:

      צטט: ~ינואר~ 2010-01-02 20:14:05


      אחלה מתכון אהבתי את הדרך הכנה מאוד קלה ולא מתפזרת.  
      וכמובן כל הכבוד על הבריאות

       

      קינואה

      לזרעי הקינואה ערך תזונתי גבוה מאוד. בניגוד לחיטה (אשר דלה בחומצת האמינו ליזין) הקינואה עשירה בכל חומצות האמינו החיוניות, מה שמקנה לה איכות חלבון גבוהה ביותר. הקינואה עשירה בסיבים תזונתיים, זרחן, ברזל ומגנזיום. במצבו הטבעי זרע הקינואה מכוסה בציפוי ספונינים, חומרים רעילים ובעלי טעם מר, אך הקינואה נמכרת לרוב בצורתה המעובדת בה שכבת הספונינים מוסרת. עלי הקינואה מכילים כמות קטנה של חומר רעיל בשם חומצה אוקסלית (אשר נמצאת גם בבני משפחת הסלקיים כגון תרד וסלק, ובבני משפחת הירבוזיים כגון כף אווז האשפות) שעלול להיקשר לסידן ולברזל שבדם ולמנוע את ספיגתם. הקינואה איננה מכילה גלוטן.

       

      אמאל'ה זה מפחיד

        2/1/10 20:22:


      נפלא!

      מתכוונת להכין עוד הערב!

      תודהההההה.

        2/1/10 20:14:


      אחלה מתכון אהבתי את הדרך הכנה מאוד קלה ולא מתפזרת.  
      וכמובן כל הכבוד על הבריאות

       

      קינואה

      לזרעי הקינואה ערך תזונתי גבוה מאוד. בניגוד לחיטה (אשר דלה בחומצת האמינו ליזין) הקינואה עשירה בכל חומצות האמינו החיוניות, מה שמקנה לה איכות חלבון גבוהה ביותר. הקינואה עשירה בסיבים תזונתיים, זרחן, ברזל ומגנזיום. במצבו הטבעי זרע הקינואה מכוסה בציפוי ספונינים, חומרים רעילים ובעלי טעם מר, אך הקינואה נמכרת לרוב בצורתה המעובדת בה שכבת הספונינים מוסרת. עלי הקינואה מכילים כמות קטנה של חומר רעיל בשם חומצה אוקסלית (אשר נמצאת גם בבני משפחת הסלקיים כגון תרד וסלק, ובבני משפחת הירבוזיים כגון כף אווז האשפות) שעלול להיקשר לסידן ולברזל שבדם ולמנוע את ספיגתם. הקינואה איננה מכילה גלוטן.

        2/1/10 08:53:

      צטט: המומלצים בע"מ 2010-01-02 07:26:45


      אנסה את זה נראה טוב.

       

      :))

       

       

      עידכנתי , הוספת בצל מטוגן
        2/1/10 07:26:


      אנסה את זה נראה טוב.

       

      :))

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון