עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    ששת מסכם את המאכלים החדשים שעלו לשולחנו בעשור

    2 תגובות   יום שישי , 1/1/10, 09:38
     

    את סיכום העשור שלי כתבתי כאן

     

    http://cafe.themarker.com/view.php?t=1395014

     

    אולם הוא אינו עוסק באוכל עצמו

    אי אפשר לציין מאכל אחד מיוחד ולכן הטור יהיה ארוך....

     

    דברים חדשים שאכלתי לראשונה בעשור:

    צדפות קוקי סן ז'ק- נפלאות הים ( המחסום היה בראש ונפרץ הודות לפורלין ובטח מאראבו)

    פעם אחת אכלתי גם סרטן ( כנ"ל)

    קינואה- גילינו שקינואה זה טעים ובריא

    בורגול

    פריקי - בזכות חוסאם עבאס בטלוויזיה

    אוכל הודי ( בזכות אינדירה ורינה לוי מצפרירים)

    כנאפה תוצרת עצמית

    חזה עוף בטריאקי וגם עוף בקראסט תבלינים

    מקלובה  ( בזכות מסעדת הבית)

    זיתים שכל המרפסת שלי מלאה כי הבן שלי מגדל אותם...

    שמר שעלה בעשור הזה לשולחננו בהצלחה

    קובות שקיבלתי אומץ להכין

    הפסטו המיוחד של שף טארק שהואן

    פטריות ממולאות בפסטו או גבינת עיזים ואו ביין ובלסמי

    המאפים שלמדתי בויי נט מתפוחי אדמה ופטריות

    עדשים שחורות שהכרתי אצל שף ניר צוק

    טביט בהשראת הסנף העירקי

    מג'דרה שהפכה להיט

    ונסיים באגסים ביין לשנה מתוקה

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        1/1/10 21:09:

      צטט: mayashoval 2010-01-01 18:40:46

      מקלובה זה לא הקללה של ליעד? ;-)

       

       


      שיביאו לי כל שבת קללה כזאת

       

      וליעד, היא האשמה שטומי לא נבחר...

        1/1/10 18:40:
      מקלובה זה לא הקללה של ליעד? ;-)

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון