עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    וודקה חבושים

    5 תגובות   יום שבת, 26/12/09, 16:53

    בזמן שסיר החומוס הגדול עמד והתבשל לו לאיטו על הגז (ממרח החומוס יצא מצויין ויש הרבה קופסאות בכלום עבודה) העמדתי לצידו סיר קטן יותר ובו סירופ עשוי סוכר ומים.כשהסירופ רתח הוספתי לו פרוסות משני חבושים . הסיר התבשל לו כשעתיים והחבושים האדימו להם בינתיים. לאחר סינון ,צינון והוספת וודקה התקבלו שני מטעמים :

    * משקה אלכוהולי אדמדם ולא 'חזק' כל כך

    * המון חבושים ורדרדים ומתוקים לקינוח ...יש כאן כבר מישהו שלא מפסיק לטעום צוחק  ..למרות שזה לא ליפתן .. (גםאני לא מושלמת) . 

     

     

    כמות המשקה המתקבלת היא יחסית קטנה , במידה וזה לטעמכם ניתן להכפיל כמויות.

    וודקה חבושים

    בסיר (4 ל') לערבב כוס סוכר (200 גרם) עם 2 כוסות מים. לבשל ולערבב עד שהסוכר נמס והסירופ רותח.

    להוסיף לסיר 3/4 קילו חבושים (כ- 2 חבושים) . את החבושים אין לקלף רק לחתוך לרבעים, להוציא את הליבה והגרעינים ולפרוס דק.

    להוסיף מים לכיסוי החבושים (כ- 2.5 כוסות) לבשל על להבה נמוכה כשעתיים + עד שהחבושים והסירופ בצבע אדמדם.

    לסנן את הסירופ מהפרי ולצננו .

    לסירופ הצונן להוסיף מיץ מחצי לימון וכ- 200 מ"ל וודקה . (ניתן לשנות את כמות הלימון והוודקה לטעמכם האישי).

    לאחסן את המשקה במקרר או במקום חשוך וקריר.

    להגיש מדולל עם מים/סודה /קוביות קרח.

     

     

     

    הרעיון מ short order+seasonal  של סתיו/חורף 2001
    --

     

    היכן מעניין לבקר

    - תמונות שלג מרחבי העולם - כאן וזה קרררר..

    - בלוג אוכל ישראלי משובח - כאן כן ,אני בעד הלא מיוחצנים העושים עבודה נהדרת .

    [בלוגהאוכל שלי הותיק החוגג כמעט 5 ממשיך לכתוב-לצלם ולהציג לעולם מתכונים עם טעמים מקוריים שאנו אוכלים ביוםיום. הבלוג נבחר כאחד מהפייבוריטים בתחום האוכל של עיתון ידיעות בסיכום שנת 2007 .כעת וכתמיד אני שמחה לתת במה לבלוגי אוכל חדשים ובעלי טעם מיוחד ].

     

    - השף מדגים ומלמד שגם לבחוש צריך לדעת בסרטון הוידאו - כאן

    - הצגה מומלצת : הבדלה - רוצו לראות !
    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/1/10 00:37:

      קונפורמיסטים אופסס
        3/1/10 16:49:

      איזו רמה איזה מתכון חידשת לי    
      אוהבת ת'תכנים שלך נון קונפוקמיסטים.

        28/12/09 13:56:


      ממשיך להסיר את הכובע בפני המתכונים והאסטטיקה בה מוצגים הדברים.

      המשיכי בדרך זו !

        27/12/09 16:28:

      בקרוב אצלי !

      ברשותך...ללא דילול מים/קרח.. :)))

        27/12/09 16:27:

      לחיים...

      לך *

      ארכיון

      פרופיל