עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    ריבת חבושים

    2 תגובות   יום שישי , 25/12/09, 15:37


    טרי מהיום :ריבת חבושים אדמדמה

    ריבת חבושים

    החומרים:

    1 ק"ג חבושים= 2 גדולים מאוד

    800-850 גרם סוכר לבן

    80 מ"ל מיץ לימון טרי

    3.5 כוסות מים

    --

    אופן ההכנה:

    לקלוף את החבושים במקלף תפוחי אדמה. לחצות ולנקות מהליבה והגרעינים . לחלק לרבעים/שמיניות ולחתוך קטן (משקל החבושים כעת כ- 850 גרם).

    לשים את החבושים בסיר (4 ליטר) ולמלא במים רק עד הכיסוי (כ- 3.5 כוסות) לבשל מכוסה עד שהחבושים רכים 25-40 דקות.

    למעוך את החבושים בתוך הסיר עם מועך תפוחי אדמה.

    להוסיף את הסוכר ומיץ הלימון ולהביא לרתיחה.

    לבשל את הריבה על להבה נמוכה , לבחוש מידי פעם קרוב לשעה.

    בצילום: הריבה המבעבעת לקראת סיום הבישול. 

     

     

    הריבה תסמיך ותאדים עם הבישול . לבדוק את מוכנות הריבה עם כפית ריבה על צלחת .

    --


    --

     

    הערה מאוחרת :

    ריבת החבושים הצוננת 'נוסתה' ע"י טועמים נוספים היום ונחלה הצלחה . חלק מצינצנות הריבה נמסרו אבל 2 שמורות עימנו במקרר לאכילה/אפייה קריצה

    * כשהריבה מאדימה בסיר בזמן הבישול זה סימן שהיא מוכנה .

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/12/09 11:48:

      תודה רויטל (את החלה הורדתי כי החלה הזאת מוצלחת יותר) .
        26/12/09 11:40:

      טעים ביחד  :)

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין