עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מפגש בלוגרים ושפים אצל חינאוי בבית

    4 תגובות   יום שלישי, 22/12/09, 10:30

     

    רשת החברתית באינטרנט אינה רק מושג מוויקפדיה ,  באינטרנט מאפשר לך ברשתות החברתיות להכיר אנשים שהופכים לחברים שלך בחיים ולא רק במסך. ( אגב דמרקר קפה הוא אחד הרשתות המוזכרות שם). .

    שאדם הפותח לך דלת לבית שלו, למשפחה שלו, להכיר את ההורים שגידלו את האחים האלו - רוג'ר, נגיב, ובשארה, הלב שלך נפתח, בטוח גם שיין וגם וודקה מהטובות שיש יעזרו לך להפתח, וגם התיאבון נפתח.

    הבית של ההורים הנפלאים של בשארה קרוב למקום בו היה בית החולים דונולו אותו הכרתי בנעורי. מה עוד שרחוב קדם מעלה זיכרונות מהימים של רחוב שישים. זהו בית ערבי מהימים שבנו כמו שצריך, עם תקרה גבוהה , עם קשתות, עם פינות ישיבה ודלתות שלי אין בעיה לעבור.

    הבית כל כך מקושט בזיכרונות וגם כעת לקראת חג המולד ישנו עץ אשוח קטן ומהודר.

     

    והבית הזה נפתח לקראת פתיחתה של המסעדה החדשה של בשארה בקומפלקס שהולך ומסתיים במתחם הסינמה סיטי של ראשון לציון.

    והאורחים המוזמנים כל המי ומי בעולם הבלוגים של האוכל ושפים ברשת החברתית.

    אפשר לומר שחלק מהבלוגרים הם כבר קבוצה די מגובשת של חברים שמגיעים לאירועי אוכל ומסעדות וכל מפגש זו שמחה. וחלק תמיד אלו פנים חדשות והכרויות נוספות אשר אט אט יחדרו לתודה ויוסיפו למעגל החברים  ברשת החברתית.

     

    זהו נגמרה ההרצאה

    כעת שעת האוכל

     

    אומרים שבאינטרנט כתבות ארוכות לא נקראות

    איך לכתוב על ארוחה שהתחילה אחרי שמונה בערב והסתיימה אחרי חצות

    וגם לשלב צילומים ולא רק האוכל

    לפני שתרוצו למקרר אסכם

    סלטים משובחים וטחינה מעולה: רשמתי וטעמתי:

    טחינה ירוקה, סלק,חצילים עם פלפלים, חציל מטוגן מתקתק, חציל טבעי,סלט ביצים, סלט טורקי, סלט אדום, גזר מרוקאי וגזר חריף,פלפלים קלויים,כרוב, וחומוס הללויה!!.

     

    בבשרים רשמתי וטעמתי: לבבות בדיוק כמו שצריך להיות, קבב חינאוי שתהילתו יצאה לכל הממלכה, צוואר ממולא שחבל שהייתי  רחוק מהצלחת,סינייה נפלאה איסלאמו אדייק של האמא שהכינה, שיפודי פרגיות הכי טובים שאכלתי עד היום, שיפודי אנטריקוט משו משו,שקדים שהרופאה לא מרשה לי לאכול, סטייקים אנטריקוט נראה לי בחמאה? או שהיו רכים כמו חמאה לא זוכר, וטיבון ענקי עשוי דקה אחת יותר.

     

    שתיתי יין קברנה סובניון של ירדן

    וודקה רוסית אוריגינלית סטנדרט שאני מטושטש בשביל לזכור..

     

    קינוחים שהכין הקונדיטור ליאור, שלא חזר אלי במייל.... והגיש:

    קראמבל תפוחים עם פטל טרי, סופלה שוקולד, משולש בלגי, וטריקולד. חבל על הזמן

     

    אני לא מאמין שאת כל זה אכלתי

    תודה למשפחת חינאוי שאירחה אותנו

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/12/09 20:23:

      צטט: הילה פלד 2009-12-22 18:02:25


      נראה שנהנית מאוד. בטוחה שזו תהיה מסעדה ששווה לבדוק ורק שמחות לכולנו...

      מחכים שיפתחו את המסעדה

      תודה

       

        23/12/09 20:22:

      צטט: odelia76 2009-12-22 14:34:13

      מעורר תאבון חיוך

      מחכים שיפתחו את המסעדה....

       

        22/12/09 18:02:

      נראה שנהנית מאוד. בטוחה שזו תהיה מסעדה ששווה לבדוק ורק שמחות לכולנו...
        22/12/09 14:34:
      מעורר תאבון חיוך

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון